شماره تماس و پشتیبانی تلگرام : 09355597139 ایمیل : websoft3.ir@gmail.com

چطور به کاربران اجازه حذف حساب کاربری خودشان را در وردپرس بدهیم؟

آیا می خواهید به کاربران وبسایت خود اجازه دهید که بتوانند حساب کاربری خودشان را حذف کنند؟ اگر سایت شما این امکان رو داشته باشه که افراد در آن ثبت نام کنند، باید این امکان رو هم در سایتتون داشته باشید که خود آن شخص هم بتونه حساب کاربری خود را حذف کنه.

شاید بعد از مدتی، یک کاربر بخواهد که دیگر در سایت شما حساب کاربری نداشته باشد. بنابراین اون کاربر باید از طریق فرم تماس با ما به صورت دستی به شما اطلاع دهد که که حساب کاربری آن شخص را حذف کنید که این کار به نظر جالب نمی رسد.

در این مقاله ما به شما آموزیم که چگونه کاربران را قادر سازید که خودشان حساب کاربری خودشان را حذف کنند.

پس با ما همراه باشید.

 

 

اجازه دادن به کاربران برای حذف حساب های خود در وردپرس

شما در اولین قدم باید افزونه Delete Me را نصب و فعال سازی کنید.برای آموزش نصب افزونه های وردپرس میتونید این آموزش را مشاهده نمایید.

بعد از فعال سازی،برای تنظیم کردن افزونه بروید به قسمت Settings » Delete Me.

 

 

در قسمت اول از شما میخواهد که مشخص کنید که چه کسانی می توانند حساب کاربری خود را حذف کنند.به عنوان مثال نویسندگان،ویرایشگران و …

به طور پیش فرض وقتی حساب یک کاربر پاک می شود،افزونه کاربران را به صفحه اصلی وب سایت شما هدایت می کند.با این حال، شما می توانید آن را تغییر دهید و یک URL سفارشی را برای هدایت مسیر تعیین کنید مانند یک صفحه که در آن از کاربر تشکر کنید.علاوه بر این، می توانید انتخاب کنید که نظرات کاربر نیز حذف شود.

فراموش نکنید که دکمه Save Change را کلیک کنید تا تنظیمات خود ذخیره شود.

در Confirm Heading میتونید تعیین کنید که وقتی کاربر بخواد حساب خودش را حذف کنه چه متنی را نشان بده.

در Confirm Warning میتونید تعیین کنید که وقتی کاربر روی متنی که در Confirm Heading تعیین کردید کلیک کرد چه هشداری بهش نشان بده.

در Confirm Button میتونید تعیین کنید که مقدار دکمه برای حذف چی باشد (داخل دکمه چه متنی نمایش بده).

در قسمت Landing URL میتونید تعیین کنید که کاربر پس از اینکه حساب خود را حذف کرد به چه صفحه ای هدایت شود به عنوان مثال صفحه تشکر از کاربر.

هنگامی که کاربر بر روی لینک کلیک می کند، افزوته هشدار می دهد که حذف حساب کاربری شما باعث می شود که تمام محتوا شما هم که قبلا ایجاد کردید حذف شود.هنگامی که کاربر موافق است، این افزونه ادامه خواهد یافت و حساب کاربری را حذف خواهد کرد.

خب دوستان به پایان این مقاله آموزشی رسیدیم.

امیدوارم که استفاده کافی رو از این آموزش برده باشید

0
راستی! جای شما در گروه تلگرام پرسش و پاسخ وردپرسی ها خالیست! به جمع ما بپیوندید!.

مطالب زیر را هم بررسی کنید

نظرات کاربران

در مورد این مطلب نظر دهید

دوره های آموزشی

مشاهده همه دوره ها
عضویت در خبرنامه وبسافت3
با عضوت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب و فیلم های آموزشی را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!!