۳ افزونه اسلایدر رایگان و جذاب وردپرس

امروزه استفاده از اسلایدر جزو المان های اصلی و ضروری اکثر وبسایت ها محسوب میشود و گاهی ممکن است انتخاب یک افزونه اسلایدر مناسب برای شما سخت شود و شاید هم تاکنون افزونه اسلایدر وردپرس مورد نظرتان را پیدا نکردید. در این مطلب با ۳ افزونه عالی و جذاب برای ایجاد اسلایدر در وردپرس آشنا میشید که ممکنه همونی باشه که دنبالشی…!
همانطور که میدانید، در دنیای اسلایدرها، دو افزونه Slider Revolution و LayerSlider جزو معروفترین اسلایدرها به شمار می آیند که اغلب در غالب یک بسته همراه با بسیاری از تم های پریمیم وردپرس ارایه میشوند، اما باید در نظر داشته باشید که اینها، تنها گزینه ها در دنیای اسلایدرها نیستند. بسیاری از کسب و کارها برای ادامه فعالیت نیاز به پایین نگه داشتن هزینه های خود دارند، بنابراین هماهنگ کردن یک افزونه اسلایدر رایگان با تم موردنظرشان یک نقطه قوت محسوب میشود و در واقع به نفع آنهاست.
در این نوشته ما ابتدا نگاهی به آنچه که یک افزونه اسلایدر را به یک اسلایدر خوب تبدیل میکند، خواهیم داشت. سپس ۳ افزونه اسلایدر وردپرس رایگان را از نظر برخی قابلیتهای معمولی، با یکدیگر مقایسه میکنیم و در ادامه راهکار جایگزین کردن آنها با اسلایدرهای نام برده شده را ارایه خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
در یک افزونه اسلایدر مناسب، باید دنبال چه چیزهایی باشید؟
در نگاه اول، یک اسلایدر، یک ابزار طراحی است که میتواند به طور چشمگیری متون یا تصاویر را نمایش دهد. اسلایدرها بر اساس نحوه نمایش و انتقال محتوا روی صفحه نمایشگر، نامیده میشوند و انواع روش های انتقال آنها بر حسب نیاز شما در دسترس است.
برای یک کسب و کار کوچک، اسلایدر یک ابزار عالی محسوب میشود، به ویژه اینکه اگر شما دائماً در حال بروزرسانی وبسایت خود باشد. برای مثال شما میتوانید آخرین آخبار خود را نمایش دهید یا تصاویری از یک پروژه به تازگی تکمیل شده نمایش دهید و یا حتی از اسلایدر بعنوان یک ساختار جهت دهنده برای نمایش وبسایت خود استفاده کنید.
آن چیزی که شما در یک اسلایدر خوب جست و جو میکنید، بستگی به نیاز و سابقه طراحی اتان دارد اما در اینجا به چند ویژگی کلیدی اشاره شده که شما به آنها احتیاج خواهید داشت:
- انعطاف پذیری در اضافه کردن محتویات دلخواه نظیر ویدیوهای YouTube
- قابلیت ویرایش ساده و آسان اسلایدرها، که هرچه فرمت اسلایدر به یک فرمت استاندارد نزدیکتر باشد، ویرایش ساده تر و با صرف زمان کمتر صورت میگیرد.
- دسترسی به طیف وسعی از گزینه های سفارشی سازی برای ایجاد اسلایدرهای برجسته و منحصر به فرد
- قابلیت ادغام با پلتفرم انتخابی شما – در اینجا منظور پلتفرم وردپرس است.
البته داشتن همه موارد ذکر شده ممکن است برای یک اسلایدر، اندکی زیاد به نظر برسد اما بعنوان یک راه حل در پیدا کردن اسلایدر خوب، میتواند مفید واقع شود.
۳ افزونه اسلایدر رایگان برای وردپرس
در حال حاضر افزونه های اسلایدر زیادی در مخزن وردپرس موجود هستند اما ما تصمیم گرفتیم به ۳ افزونه اسلایدر رایگان وردپرس بصورت ویژه نگاهی بیندازیم. پس با ما همراه باشید:
افزونه Smart Slider 3
اولین افزونه اسلایدر، افزونه Smart Slider3 است. این اسلایدر دارای ۶ قالب اسلایدر رایگان است و کتابخانه آن شامل چندین اسلایدر از پیش ساخته شده است که میتواند به شما در ایجاد تصاویری جذاب و خیره کننده کمک کند.
اسلایدرها را میتوانید با استفاده از قابلیت کشیدن و رها کردن، همانند یک صفحه ساز ایجاد کنید و همچنین لایه ها، انمیشین های انتقال دهنده، استایل ها، فونت ها و گزینه های سفارشی بیشتری در نظر گرفته شده که میتوانید برای نمایش چشمگیر تصاویر و ویدوها از آنها استفاده کنید.
همچنین نسخه پریمیم آن نیز موجود است که شامل نمونه اسلایدهای بیشتر، ویرایشگر تصاویر و قابلیت لایت باکس و ویژگی های اضافی دیگری نیز میشود. به طور کلی، به اعتقاد ما، این افزونه، بهترین گزینه رایگان برای اسلایدر وردپرس محسوب میشود.
افزونه MetaSlider
افزونه بعدی لیست ما، افزونه metaslider است که یک افزونه مورد علاقه، در میان اسلایدرهای رایگان وردپرس محسوب میشود. این افزونه چهار نوع از نحوه نمایش اسلاید را ارائه میکند که مجموعاً بیش از ۲۵ نوع انیمیشن انتقال را شامل میشود و همگی آنها نیز به خوبی کار میکنند و پاسخگوی نیاز شما هستد.
با اینکه آپشن هایی که metaslider، ارائه میکند شبیه به آن چیزی است که در افزونه Smart Slider 3، شاهد آن بودیم اما بعنوان یک راه حل کامل مورد تایید نیست. با این حال تمرکز metaslider کمک به بهینه سازی موترهای جست و جو است و در این زمینه کاملاً قابل تایید است، چرا که شما میتوانید توضیحات تصاویر، متن های جایگزین، عنوان ها و خیلی بیشتر از اینها را از قسمت تنظیمات به اسلایدر خود اعمال کنید. با این حال ارتقا به نسخه پریمیم این افزونه، برخی از ویژگیهای دیگر افزونه ها که به طور پیش فرض ارائه میشود را به افزونه اضافه میکند. مثل اضافه کردن ویدیوهای YouTube و Vimeo
افزونه Responsive Slider
در انتهای معرفی، ما به افزونه Responsive Slider میرسیم. این افزونه در بین عموم، در قیاس با سایر اسلایدرهای رایگان وردپرس در جایگاه بالاتری قرار دارد چرا که توانایی ایجاد اسلایدرهای نامحدود و ریسپانسیو و همچنین بسیاری از قابلیت های لایت باکس و اسلایدر- افکت ها را دارد.
بر خلاف دیگر اسلایدرهای معرفی شده، Responsive Slider نقطه تمرکز خاصی ندارد و در واقع هدف از ایجاد آن، طراحی یک افزونه ساده و کارآمد برای همه کاربران بوده است. با این حال برخی از ویژگی های موجود در افزونه های دیگر، در این افزونه وجود ندارد و برای استفاده از آنها، شما باید افزونه را به نسخه پریمیم آن ارتقا دهید. به طور کلی به نظر میرسد نسخه رایگان این افزونه در قیاس با افزونه های دیگر، تا حدودی دست کم گرفته شده است اما هنوز هم یک ابزار و اسلایدر جامع برای وردپرس محسوب میشود.
آموزش ساخت اسلایدر واکنشگرا برای نمایش محصولات ووکامرس
نتیجه گیری: همانطور که از توضیحات بالا بر می آید، الزامی نیست که شما خود را برای استفاده از کردن از یک افزونه اسلایدر پرمیمیم به دردسر بیندازید و یا مجبور به استفاده از یک پوسته مشخص باشید. در واقع بسیاری از اسلایدرهای رایگان وجود دارند که در مخزن وردپرس به راحتی یافت میشوند. علاوه بر این همین اسلایدرهای رایگان قابلیت رقابت با اسلایدرهای نام آشنا و شناخته شده را هم دارند. پس بدون هیچ نگرانی میتوانید آنها را نصب و فعال کنید و از محدودیتهای افزونه های پریمیم خود را خارج کنید.
درضمن اگر شما هم افزونه خاصی برای ایجاد اسلایدر مدنظرتون هست که کار کردید و راضی بودید یا نظری در مورد افزونه های معرفی شده دارید حتما کامنت بزارید تا بقیه دوستان هم از تجربیات شما استفاده کنند ممنون و متشکر…
دیدگاهتان را بنویسید