ساختار فایل ها و پوشه های وردپرس
ساختار وردپرس جزء اولین مواردی هست که برای شروع آموزش وردپرس باید بدانید اینکه وردپرس چه ساختاری دارد از چه فایل ها و فولدر هایی تشکیل شده، هرکدام از فولدر ها در وردپرس برای چه هستند و چه کاربردی دارند و کدام بخش ها از ساختار فایل وردپرس برای ما اهمیت بیشتری دارد. برای درک بهتر موضوع پیشنهاد میکنم حتما ویدیو آموزشی بالا را ببینید
چرا باید ساختار فایل ها و پوشه های وردپرس را بدانیم؟
شما میتوانید بدون اینکه از ساختار فایل ها و پوشه های وردپرس چیزی بدانید وبسایت خودتان را با وردپرس راه اندازی کنید. اما اگر به این موضوع ساده اشراف داشته باشید میتوانید بسیاری از مشکلات رایج وبسایت خودتان را حل کنید. در این آموزش یاد میگیرید قالب ها و افزونه های وردپرس کجا ذخیره میشود، رسانه ها و فایل های آپلودی کجا ذخیره میشود، فایل های اصلی هسته وردپرس کجا هستند، چه فایل هایی را میتوان تغییر داد و چه فایل هایی نباید ویرایش شوند.
تصویر بالا لیست پوشه ها و فایل های وردپرس است. پوشه ای که ما بیشتر با آن سروکار داریم wp-content است (دورش خط قرمز کشیده) که داخل آن پوشه plugin – theme و upload قرار دارد و همینطور که از اسامی آنها پیداست در آن پوشه ها میتوانیم فایل قالب هایی که در وردپرس ما نصب هست، فایل پلاگین هایی نصب کردیم و فایل هایی که از طریق پنل وردپرس آپلود کردیم را در آن مشاهده کنیم.
در تصویر بالا سه فایل مهم دیگر داریم گاهی نیاز دارید آنها را ویرایش کنید:
فایل .htaccess : یکی از فایل های مهم و پرکاربرد وردپرس است که از طریق این فایل میتوانیم ویژگی های زیادی در زمینه کنترل پیوند های یکتا و ریدارکت لینک های وردپرس، کنترل دسترسی به فایل های وردپرس، تنظیمات کش وردپرس، عدم نمایش برخی فایل های وردپرس و… داشته باشیم.
فایل wp-config.php : این فایل برای اتصال وردپرس به دیتابیس است که اطلاعات مهمی از پایگاه داده مثل نام پایگاه داده، نام کاربری و پسورد پایگاه داده وردپرس، پیشوند جداول وردپرس و… در آن ذخیره میشود.
فایل index.php :وقتی یک صفحه از سایت ما توسط کاربر درخواست میشود مسئولیت بارگذاری آن صفحه با فایل index.php وردپرس است.
ممکن است گاهی برای اعمال تنظیمات خاصی در وردپرس نیاز به ویرایش فایل .htaccess یا wp-confiq داشته باشید، اینها از فایل های اساسی و مهم وردپرس هستند پیشنهاد میکنم قبل از ویرایش یا دستکاری یک کپی از آنها داشته باشید تا در صورت بروز مشکل فایل قبلی را جایگزین کنید.
توضیح مختصری از ساختار فایلهای وردپرس ارائه شد. پیشنهاد میکنم برای درک بهتر موضوع و شناخت کلی بقیه فایل ها و پوشه های وردپرس حتما فیلم آموزشی 5 دقیقه ای را مشاهده کنید.
نظرات :
6 دیدگاه دربارهٔ «ساختار فایل ها و پوشه های وردپرس»
سلام و درود, پیام دادم تشکر کنم برای آموزش های کاملتون.خیلی ممنونم 🙏🌹🌹🌹🌹
خیلی ممنون از سایت خوب و مفیدتون من واقعا استفاده کردم
سلام ببخشید من به قصد اموزش برنامه نویسی یه لپ تاپ ایسیوس zen book خریدم و کار با لپ تاپ رو تازه شروع کردم … هیچی هم از برنامه نویسی به جز اونهایی که تازه اموزش دادید نمیدونم ایا این اموزش ها به دردم میخورن ؟
سلام بزرگوار بله پیشنهاد میکنم از صفحه آموزش وردپرس رایگان شروع کنید و به ترتیب آموزش هارو ببینید این قدم صفر شماست اگر حس کردید علاقه دارید و میخواید ادامه بدید مجدد پیام بدید تا قدم بعدی رو طبق نقشه راه بهتون بگم
آخر فیلم خیلی باحال شد 🙂
باید ادیتش میکردی 🙂
کلا فیلم آپدیت شد عزیز