فقط واتساپ ۰۹۱۵۷۲۳۲۳۹۸

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت + ویدیو

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت در ایران قطعا PHP است چراکه حدود 80% کل وبسایت های جهان از PHP استفاده میکنند بخش زیادی از این آمار مربوط به سایت های وردپرسی است که البته وردپرس هم با PHP کار میکند بنابراین اگر هدف تان برنامه نویسی وب و طراحی سایت است قطعا PHP بهترین انتخاب است. پیشنهاد میکنم حتما ویدیو بالا را با دقت ببینید تا متوجه شوید از کجا شروع کنید و چه مسیری را طی کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

 

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

میخواهید در حوزه طراحی سایت متخصص شوید؟ انتخاب بسیار هوشمندانه ای کردید چرا که در یکی دوسال گذشته بخاطر تمایل جامعه به کسب و کار اینترنتی بازار طراحی سایت و برنامه نویسی وب رشد زیادی داشته و این رشد تا 5-6 سال آینده چندین برابر میشود. بنابراین کسب تخصص در برنامه نویسی وب و طراحی سایت یک سرمایه گذاری عالی محسوب میشود. شاید فکر کنید همین الان باید بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را پیدا کنید و یادگیری را آغاز کنید اما اصلا اینطور نیست!

مهمترین چیزی که در ابتدای کار به آن نیاز دارید داشتن یک نقشه راه بر اساس هدف تان است! اینکه از کجا شروع کنید و چه مراحلی را در مسیر یادگیری باید طی کنید تا در کمترین زمان بهترین نتیجه را بگیرید در غیر این صورت ممکن است خیلی زود از یادگیری برنامه نویسی خسته شوید یا اینکه سالها مشغول یادگیری باشید و درنهایت به آنچه هدفتان است نرسید! بنابراین مهمترین مسئله داشتن نقشه راه است.

بهترین زبان طراحی سایت

مسیر یادگیری برنامه نویسی وب و طراحی سایت

اگر هدف تان برنامه نویسی وب و طراحی سایت است مسیر یادگیری شما از وردپرس میگذرد، وردپرس بخاطر ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه وب دارد امروزه تبدیل به انتخاب اول افراد برای طراحی سایت شده و با توجه به اینکه زبان برنامه نویسی وردپرس هم  PHP است فرصت های درآمدزایی فوق العادی را برای برنامه نویسان PHP فراهم میکند بنابراین یکی از دلایلی که ما PHP را بعنوان بهترین زبان برنامه نویسی وب معرفی میکنیم استفاده از ظرفیت های وردپرس است اما نکته مهم مسیر و نقشه راه یادگیری است که در ادامه مرحله به مرحله به آن میپردازیم.

مرحله اول – یادگیری وردپرس

مرحله دوم – طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس

مرحله سوم – آموزش html css بصورت کامل

مرحله چهارم – آموزش PHP برای وردپرس

مرحله پنجم – برنامه نویسی وردپرس و طراحی قالب وردپرس

 

بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع

هرجا صحبت از مقایسه بین زبان های برنامه برنامه نویسی وب میشود و با سوال کدام زبان برنامه نویسی بهتر است مواجه میشویم اگر بخواهیم خیلی رسمی و کلیشه ای جواب بدیم معمولا میگیم اساسا این سوال اشتباه است و هیچ کدام از زبان های برنامه نویسی برتری خاصی نسبت به یکدگیر ندارند و ازاینجور حرفا.

این مدل جواب ها روی کاغذ درسته و کسی نمیتونه ایراد بگیره اما اگر بخوایم واقعا به یک دوستی که در کنارمون نشسته و در مورد بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت سوال میکنه جواب بدیم قطعا اینطور کلیشه ای جواب نمیدیم و واقعیت های بازارکار رو خیلی رک و راست بهش میگیم. پس در ادامه میخوام به شما دوست عزیزم واقعیت های بازارکار رو خیلی رک و راست در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی بگم…

 

 

معیارها در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی وب

درسته که در ابتدای مطلب لپ کلام رو بهتون گفتم و زبان برنامه نویسی php رو بهترین انتخاب برای یادگیری برنامه نویسی وب بهتون معرفی کردم اما این پیشنهاد بر اساس یک سری معیارها و ملاک هایی هست که عمومیت داره و معمولا اغلب افرادی که قصد یادگیری برنامه نویسی دارند با همین نیت اقدام به یادگیری برنامه نویسی میکنند یکی از این معیارها زمینه های شغلی و درآمدزایی هست که با انتخاب php برای شما فراهم میشه…

زمینه های شغلی برنامه نویسان php :

فرض کنید الان شما یک برنامه نویس حرفه ای php هستید و میخواهید با تخصص خود کارتان را شروع کنید. چه زمینه های شغلی برای شما فراهم است؟

مثلا میتونید در یک شرکت یا سازمان آیتی به عنوان برنامه نویس استخدام شوید و ماهانه Nمیلیون تومان حقوق دریافت کنید. همیشه شرکت های زیادی هست که نیاز به برنامه نویس دارند همین الان میتونید یه سر به سایت های آگهی استخدامی برنامه نویسی بزنید تا به تعدد آنها پی ببرید. (اگر زبان برنامه نویسی دیگری را هم انتخاب میکردید همین شرایط را داشتید)

میتونید بصورت فری لنسری و آزاد با شرکت های مختلف قرارداد های پروژه ای ببندید و یا خودتان از سایت هایی مثل پونیشا یا جابینجا پروژه php قبول کنید و کار کنید.
و اما تفاوت و امتیاز بزرگ php نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی که باعث برتری php شده… وردپرس

 

وردپرس، برگ برنده php

حتما اسم سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو شنیدید که امروزه در بحث طراحی سایت واقعا داره جولون میده و هر روزهم داره توسعه پیدا میکنه و پیشرفته تر میشه بطوری که هرکس الان میخواد وبسایت راه اندازی کنه قطعا انتخاب اولش وردپرسه. و جالبه بدونید با اینکه عمر خیلی طولانی هم نداره اما حدود 47% سایت های کل جهان با وردپرس طراحی شدن.

وردپرس php

حالا وردپرسی که اینقدر فراگیر شده و بازاربسیار بزرگ و پر درآمدی داره با php ساخته شده و شما اگر بخواید توی بحث وردپرس فعالیت بکنید مثلا :

بخواید قالب وردپرس طراحی بکنید

قالب وردپرس توسعه یا ویرایش کنید

افزونه یا پلاگین طراحی بکنید.

یا هرچیز دیگه که با کدنویسی وردپرس بخواید درگیر بشید قبلش باید php رو بلد باشید.

در حوزه وردپرس اونققدرر بازارخوبه و ظرفیت درآمدزایی زیاده که اگر بالفرض وردپرس رو یک زبان برنامه نویسی میدونستیم براحتی میتونست با دیگر زبان های برنامه نویسی رقابت کنه. اما حالا این وردپرس بزرگ بخشی از php شده.

 

 

در وردپرس چقدر ظرفیت درآمدزایی وجود دارد؟

طراحی قالب و پلاگین وردپرس : اگر شما یک برنامه نویس php باشید و بخواید در حوزه وردپرس فعالیت کنید میتونید از روش های مختلفی از جمله طراحی قالب وردپرس درآمدهای شگفت انگیزی داشته باشید.

الان خیلی از دوستان کارشون همینه و میان یک قالب وردپرس حرفه ای طراحی میکنند و اون رو در مارکت های مختلف مثل سایت ژاکت یا راست چین با قیمت 200 الی 400 هزارتومان میفروشن و نکته هیجان انگیز اینکه گاهی اون قالب تا چند هزار نسخه فروش میره که میتونه سودهای چندصد میلیونی براتون ایجاد کنه اون هم فقط با طراحی یک قالب وردپرس! (نمونه های واقعی زیادی هستند که در سایت های مذکور میتونید ببینید)

این استراتژی فقط محدود به طراحی قالب نیست و شما میتونید با طراحی افزونه و پلاگین وردپرس هم که بصورت محصول به فروش میرسونید به چنین درآمدهای نجومی برسید.

همچنین میتونید با فارسی سازی و بومی سازی قالب های خارجی هم محصول خودتون رو تولید کنید که زمان کمتری ازتون بگیره.

علاوه بر اینها میتونید به عنوان یک پشتیبان و کارشناس وردپرس هم به سایت های وردپرسی خدمات بدید و درآمد کسب کنید. با توجه به اینکه امروزه تعداد سایت هایی که با وردپرس راه اندازی میشن هم بسیار زیاد شده اغلب این سایت ها نیاز به پشتیبانی و توسعه دارند.

حالا برای اینکه بخواید در این بازاربزرگ سهم داشته باشید پیشنیازش اینه که به php مسلط باشید. کمااینکه افراد زیادی صرفا بخاطر فعالیت در حوزه وردپرس برنامه نویسی یادمیگیرن درصورتی که وردپرس فقط یکی از زمینه های درآمدزایی php هست. (البته که بزرگترینش هم هست)

 

 

لاراول – برگ آسی دیگر از php

یکی دیگه از دلایل برتری php وجود فریم ورک قدرتمند و محبوبی مثل لاراول هست که طبق آمار مشهورترین پر استفاده ترین فریم ورک در بین کل زبان های برنامه نویسی هست.

زمانی که در مورد فریم ورک‌های توسعه وب اپلیکیشن صحبت میشه، یک سوی میدان همیشه لاراول قرارمیگیره و از لاراول می‌توان به عنوان محبوب‌ترین فریم ورک زبان برنامه نویسی PHP یاد کرد. این فریم ورک تونسته در زمانی کوتاه، به اولین گزینه‌ی توسعه دهندگان برای توسعه برنامه‌های پیچیده تحت وب تبدیل بشه بخاطر همین اگر یه سری به سایت های آگهی استخدامی برنامه نویسی بزنید اغلب شرکت ها و سازمان های آیتی در پی برنامه نویس هایی هستند که به فریم ورک لاراول مسلط باشن

لاراول فریم ورکی مبتنی بر معماری MVC است که به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است. این فریم‌ ورک امکانات زیادی در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهد و برنامه‌‌ نویسی را برای آن‌ها لذت بخش‌تر می‌کند.

با استفاده از لاراول میتونید در پروژه ها و طراحی وب اپلیکیشن های خود به میزان قابل توجهی در زمان و انرژی خود صرفه جویی کنید و پروژه های خودرا با استاندارد جهانی و امنیت بالا طراحی کنید.

اگه آشنایی با لاراول نداشته باشید ممکنه سوال براتون پیش بیاد که فریم ورک لاراول چه کمکی به ما توی برنامه نویسی میکنه یا اصلا وردپرس چه تفاوتی با لاراول داره چه سایت هایی رو میشه با وردپرس زد چه سایت هایی رو باید از لاراول کمک بگیریم یا سوالاتی مشابه اینکه سوالات خوبی هم هستن و از من هم در این مورد زیاد سوال شده سعی میکنم توی پست های دیگه در مورد این موضوعات صحبت بکنم

 

 

دیگر مزایای php

  • php متن باز (open source) است
  • php رایگان است
  • جامعه بسیار بزرگ و بین المللی دارد
  • یادگیری php بسیار آسان است
  • PHP مولتی پلتفرم است
  • بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع
  • بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت در ایران

اینکه php رایگان، اوپن سورس و یادگیری آسانی دارد باعث شده محبوبیت بسیار زیادی در جهان پیدا کند و همین امر باعث بوجود آمدن یک جامعه بزرگ و بین المللی در سطح جهان شده است.

یکی از مهم ترین مزیت های این جامعه بزرگ، منابع متعدد آموزشی و پشتیبانی نامحدود و همه جانبه است. اینطور بگم که تقریبا امکان ندارد شما به مشکلی توی برنامه نویسی تون بر بخورید و با یک سرچ ساده راه حل آن را پیدا نکنید.

چرا که احتمالا تعداد بسیار زیادی افراد در سراسر جهان با مشکلی که الان شما باهاش مواجه شدید قبلا مواجه شدند و راه حل آن را پیدا کردند و در سطج نت به اشتراک گذاشتند.

 

قاطعیت برتری php فقط در حوزه وب

دوستان این نکته را فراموش نکنید که همه این تعریف و تمجیدها از php فقط در حوزه وب هست! همانطور که میدانید برنامه نویسی شاخه های مختلفی دارد که یکی از آن ها وب است. بطور مثال اگر در حوزه هوش مصنوعی بخواهید فعالیت کنید قطعا php نمیتواند گزینه مناسبی باشد و پایتون مناسب است یا مثلا در حوزه بازی سازی زبان های جاوا و c++ میتواند گزینه مناسب تری باشد، در حوزه ساخت نرم افزارهای ویندوزی قطعا C# بهترین گزینه هست یا برای طراحی اپلیکیشن های موبایلی اندروید کاربرد دارد.

اما در حوزه وب بطور قطع به یقین php از بقیه زبان های برنامه نویسی بهتر است چرا که همانطور که بالاتر هم اشاره کردم فرصت های شغلی با ظرفیت درآمدزایی بالاتری نسب به بقیه زبان ها دارد.

ونکته دیگر اینکه در بین حوزه های مختلف برنامه نویسی (وب – بازی سازی – موبایل – نرم افزارهای ویندوزی – هوش مصنوعی و…) کدام حوزه از همه پردرآمدتر است؟ اینجا براحتی میتوان حوزه وب را پردرآمدترین معرفی کرد که گل سرسبد آن php است. لذا پیشنهاد من برای دوستانی که میخواهند به حوزه برنامه نویسی وارد شوند اگر بحث علاقه در میان نباشد مثلا نگویند من فقط دوست دارم در حوزه بازی سازی فعالیت کنم یا اندروید یا… پیشنهاد من همیشه انتخاب حوزه وب و بهترین زبان برنامه نویسی تحت وب یعنی php هست.

 

 

یادگیری آسان php

PHP برای افرادی که می‌خواهند تازه شروع کنند میتواند بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع باشد چراکه php به نسبت دیگر زبان‌های بک اند (سمت سرور) آسان ‌تر است. محبوبیت و گستردگی PHP در حوزه وب باعث شده که مورد توجه افراد زیادی قرار بگیرد که این دلیل باعث بوجود آمدن مستندات و آموزش‌های زیادی در قالب دوره های آموزشی، آموزش‌های مجازی ، کلاس‌های حضوری ، کتاب و… به زبان‌های مختلف، از جمله زبان شیرین فارسی شده. اگر درست از این آموزش ها استفاده کنید میتوانید در کمترین زمان تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای php شوید.

بهترین زبان برنامه نویسی وب

یکی از منابع اصلی آموزش زبان PHP ، مستندات سایت رسمی PHP است. که البته برای استفاده از مستندات سایت رسمی PHP باید تا حد خوبی با زبان انگلیسی آشنا باشید. اما اگر میخواهید برنامه نویسی php را گام به گام بصورت عملی و پروژه محور به زبان ساده و بر اساس نیاز بازارکار ایران یادبگیرید پیشنهاد میکنم از دوره جامع آموزش صفرتاصد برنامه نویسی php وبسافت3 استفاده کنید تا با وجود یک راهنمای همیشگی خیالتان از بابت بروزمشکلات احتمالی و چالش های مسیر راحت باشد.

 

جمع بندی – بهترین زبان طراحی سایت

امیدوارم با مطالعه این مطلب با توجه به مستندات به این نتیجه رسیده باشید که با توجه به معیارها و اهداف شما کدام زبان برنامه نویسی بهتر است و بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت در ایران را انتخاب کنید و آینده شغلی و مالی خودتان را با آموزش های وبسافت3 تضمین کنید.

6 دیدگاه دربارهٔ «بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت + ویدیو»

user-1693851545 گفت:

طراحی پلاگین چیه؟ یه تو ضیح میدین

رضا حیدری گفت:

آخه قبلش باید بدونید وردپرس چیه و چطور کار میکنه، بعد میتونید عملکرد افزونه رو متوجه بشید
برای این منظور میتونید ویدیو وردپرس چیست رو ببینید

حسن گفت:

فریمورک جنگو هم برای طراحی سایت هست فکر می کنم ، حالا به نظر شما فریمورک جنگو برای طراحی سایت بهتر است یا فریمورک لاراول؟

رضا حیدری گفت:

جفتشون خوبن هرکدوم انتخاب کنید اوکی هست ولی نکته مهمی که وجود داره اینکه اگر اون سایت امکان پیاده سازی توسط وردپرس رو داره بخواید با هر سیستم دیگه ای بزنید اشتباه هست

کیومرث گفت:

وقت بخیر
در پایتون هم میتونید مثلphp انقدر واضح و دقیق توضیح و راهنمایی بدید؟!

رضا حیدری گفت:

درود بر شما، اگر منظورتون آموزش زبان پایتون هست متاسفانه تسلط کافی برای تدریس پایتون رو ندارم اما بطور کلی زبان پایتون بیشتر برای حوزه های هوش مصنوعی و دیتاساینس و داده کاوی استفاده میشه، اگر هدفتون صرفا برنامه نویسی وب و طراحی سایت هست زبان پایتون انتخاب مناسبی نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد