فقط واتساپ ۰۹۱۵۷۲۳۲۳۹۸

نقشه راه برنامه نویسی و طراحی سایت 2023 ❤️ وبسافت3

نقشه راه برنامه نویسی و نقشه راه طراحی سایت کاملا با هم متفاوت هستند! این اولین نکته ای هست که باید بدانید بنابراین بعنوان تصمیم اول باید یکی از این دو مورد را انتخاب کنید البته اصلا نگران نباشید ما کمک تان میکنیم تا بهترین مسیر را برای رسیدن به هدف انتخاب کنید. اما قبل از اینکه جزئیات مسیر یادگیری برنامه نویسی و زیر شاخه هایش + مزایا و معابب هرکدام را بصورت تفکیک شده توضیح دهیم عرض کنم ویدیو بالا مربوط به نقشه راه طراحی سایت است و در ادامه پایین صفحه هم ویدیو نقشه راه برنامه نویسی وب را هم برای شما عزیزان قرار دادیم. با همراه باشید…

 

تفاوت برنامه نویسی و طراحی سایت

تفاوت برنامه نویسی و طراحی سایت چیست؟ برنامه نویسی اساسا مفهوم کلی تری نسبت به طراحی سایت است و زیر شاخه های زیادی دارد بنابراین وقتی از نقشه راه برنامه نویسی صحبت میکنیم باید در ادامه زیر شاخه های آن را نیز مشخص کنیم. به تصویر زیر توجه کنید، برنامه نویسی بطور کلی به 3 دسته برنامه نویسی وب، موبایل و دسکتاپ تقسیم میشود که باز در هر دسته زیر دسته هایی وجود دارد که یادگیری هر کدام نقشه راه خاصی را میطلبد.

برنامه نویسی

توجه کنید تصویر بالا تمامی گرایش ها و زیر مجموعه های برنامه نویسی را پوشش نمیدهد بلکه نمای کلی از زیرشاخه های متداول برنامه نویسی است تا به شما کمک کند یک درک کلی از نقشه راه برنامه نویسی و مسیر ورود به دنیای برنامه نویسی داشته باشید. بعنوان مثال اگر بخواهید وارد حوزه برنامه نویسی موبایل شوید در قدم بعدی باید مشخص کنید که میخواهید روی اندروید کار کنید یا IOS و پس از آن باید زبان برنامه نویسی مربوط به آن را انتخاب کنید. درصورت انتخاب اندروید، زبان های کاتلین و جاوا گزینه های شما برای یادگیری هستند و درصورتی که بخواهید روی IOS کار کنید باید سراغ زبان های زامارین و سویفت بروید و یکی را بصورت تخصصی جهت تولید اپلیکیشن یادبگیرید.

طراحی سایت

تصویر بالا نشان میدهد شما میتوانید طراحی سایت را از مسیرهای مختلفی یادبگیرید! شما هر مسیری را انتخاب کنید در نهایت یک طراح سایت هستید نکته مهم اینکه در حوزه طراحی سایت میتوانیم به صراحت بهترین نقشه راه طراحی سایت را بدون در نظر گرفتن هیچ چیزی مشخص کنیم اما اگر انتخاب شما برنامه نویسی باشد باید موارد مختلفی از جمله علایق شما، مهارت و استعداد شما، معیار و اهداف شما و… بررسی شود و در نهایت بهترین نقشه راه برنامه نویسی مخصوص شما ارائه شود.

 

برنامه نویسی یا طراحی سایت؟ انتخاب کنید…

قبل از اینکه وارد این حوزه شوید باید هدفتان را مشخص کنید میخواهید برنامه نویس شوید یا طراح سایت؟ چرا که هر کدام نقشه راه متفاوتی دارد بعنوان مثال اگر میخواید برنامه نویس شوید در قدم دوم باید مشخص کنید که در کدام حوزه میخواهید فعالیت کتید؟  1- برنامه نویسی وب 2- برنامه نویسی موبایل 3- برنامه نویسی ویندوز

انتخاب یکی از این موارد کاملا به علایق و اهداف و معیار های شما بستگی دارد اگر شما به طراحی اپلیکیشن های موبایل علاقه داشته باشید قطعا باید این حوزه را برای یادگیری انتخاب کنید البته که ما مزایا و معایب هر کدام و وضعیت بازارکار هر حوزه را توضیح میدهیم اما بازهم علاقه شما اولویت اول را دارد اما این مسئله در حوزه طراحی سایت کاملا متفاوت است مسیر یادگیری طراحی سایت بسیار ساده تر و کوتاه تر است.

 

 

نقشه راه طراحی وب سایت

نقشه راه طراحی وب سایت : در این مسیر هدف تغییر کرده ما تا الان داشتیم در مورد مسیر یادگیری برنامه نویسی وب و فول استک شدن صحبت میکردیم اما الان میخواهیم نقشه راه طراحی سایت را بررسی کنیم. اگر هدف شما صرفا کسب تخصص در طراحی سایت است و میخواهید یک طراح سایت حرفه ای شوید مسیر کمی متفاوت است و البته راحت تر. البته سوء تفاهم نشه، برنامه نویس وب کسی است که هم مهارت طراحی سایت دارد و هم مهارت برنامه نویسی و تولید وب اپلیکیشن های مختلف، اما کسی که میخواهد صرفا در حوزه طراحی سایت عمیق شود نیازی نیست که زبان برنامه نویسی PHP را بطور کامل یادبگیرد چرا که با وجود ابزارهای فوق العاده ای مثل وردپرس رسیدن به هدف بسیار ساده تر میشود.

وردپرس؟؟؟

احتمالا اسم وردپرس را شنیدید و شاید اولین چیزی که به ذهنتان میرسد طراحی سایت بدون کدنویسی و قالب های آماده و… است اما این تنها بخشی از ظرفیت وردپرس است. وردپرس در بحث کدنویسی ظرفیت های زیادی دارد که یک طراح سایت حرفه ای باید بلد باشد. شما با وردپرس هم امکان طراحی سایت حرفه ای، بدون کدنویسی دارید هم با کدنویسی! و البته که در حالت بدون کدنویسی یک سری محدودیت هایی هم دارید که باعث میشود نتوانید هر پروژه ای را اجرا کنید یا محکوم به استفاده از قالب های آماده و طراح های آماده باشید. اما اگر کدنویسی وردپرس را یادبگیرید علاوه بر اینکه محدودیتی در طراحی سایت و اجرای پروژه های مختلف طراحی وب با وردپرس ندارید میتوانید از ظرفیت های دیگر وردپرس برای درآمدزایی هم استفاده کنید.

 

نقشه راه یادگیری وردپرس

نقشه راه یادگیری وردپرس : همانطور که بالاتر هم اشاره کردم وردپرس امکان طراحی سایت هم با کدنویسی و هم بدون کدنویسی را دارد و مهارت هایی که در هر بخش نیاز دارید هم متفاوت است که مسیر یادگیری هر دو حالت را بررسی میکنیم

 

مسیر یادگیری وردپرس بدون کدنویسی :

آموزش رایگان وردپرس

مسیر یادگیری وردپرس بدون کدنویسی ساده است. شما میتوانید بدون داشتن هیچ پیشنیازی (همین که با کامپیوتر بلد باشید کار کنید کافی است) اقدام به یادگیری وردپرس کنید. که در مرحله اول باید درک کاملی از اینکه وردپرس چیست و چگونه کار میکند پیدا کنید و سپس آموزش وردپرس و کار با پنل مدیریت وردپرس و بخش های مختلف آن را یادبگیرید و در نهایت آموزش کار با قالب های آماده و حرفه ای که در زمینه های مختلف فروشگاهی، شرکتی، خبری، شخصی و… طراحی شده اند، و شما باید کار با این قالب ها را یادبگیرید تا بتوانید وبسایت های مختلف در زمینه های مختلف را با استفاده از این قالب ها بدون کدنویسی طراحی کنید. یادگیری کامل مسیر یادگیری وردپرس بدون کدنویسی حدود یک تا یکونیم ماه طول میکشن که میتوانید با استفاده از دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در وبسافت3 با خیال راحت یادبگیرید.

 

مسیر یادگیری وردپرس با کدنویسی :

برای یادگیری کدنویسی وردپرس ابتدا باید از html و css شروع کنید. درواقع همان نقشه راه برنامه نویسی فرانت اند که بالاتر به آن پرداختیم را را باید طی کنید و سپس یک سری از مباحث زبان php را هم باید یادبگیرید چراکه وردپرس هم با php تولید شده و برای یادگیری کدنویسی وردپرس باید با PHP آشنا باشید توجه داشته باشید اصلا نیازی به یادگیری کامل php نیست همانطور که گفتم آشنایی با php و دانستن یک سری مباحث از زبان php که پیشنیاز وردپرس هستند کفایت میکند. حالا با داشتن مهارت های html ,css و آشنایی با php شما آماده یادگیری توابع و کدهای وردپرس هستید که در نهایت بتوانید بجای استفاده از قالب های آماده وردپرس، قالب اختصاصی خود را طراحی و تولید کنید، بتوانید قالب های آماده وردپرس را طبق سلیقه و نیازتان ویرایش و شخصی سازی کنید، بتوانید یک قالب وردپرس را بصورت محصول طراحی و تولید کنید و در مارکت های مختلف وردپرسی بفروش برسانید و کلی موارد دیگه که با یادگیری کدنویسی وردپرس قادر به انجام آن هستید. برای یادگیری کامل این مهارت ها میتوانید در دوره جامع آموزش طراحی قالب وردپرس و فروش در ژاکت شرکت کنید.

 

بازار کار…؟

اگر هدف شما بازار کار است و میخواهید مهارتی را کسب کنید که سریع تر وارد بازار کار شوید و درآمد کسب کنید قطعا مسیر و نقشه راه طراحی سایت + وردپرس برای شما مناسب تر است. چرا که در حال حاضر بازار طراحی سایت مخصوصا با وردپرس نسبت به زمینه های دیگر برنامه نویسی شرایط خیلی بهتری دارد و این موضوع طبیعی است چرا؟ چون با توجه به شرایط اخیر کشور، محدودیت های کرونا و اخیرا هم فیلتر شدن اینستاگرام تمایل جامعه به راه اندازی کسب و کار اینترنتی بیشتر شد، آنلاین شاپ های زیادی در اینستاگرام پایه گذاری شدند که در ادامه برای توسعه کسب و کار خود اقدام به راه اندازی سایت کردند مخصوصا الان که با فیلتر شدن اینستاگرام، کسب و کارها تنها راه ادامه حیات خود را فعالیت در بستر وبسایت میدانند همه اینها باعث شد بازار طراحی سایت و از همه مهمتر خدماتی مختلفی که برای توسعه سایت ارائه میشود (مثل خدمات افزایش سرعت سایت، امنیت سایت، خدمات سئوی سایت، توسعه امکانات سایت و…) رونق زیادی پیدا کند و افرادی که در این حوزه فعالیت میکنند به درآمدهای خوبی برسند.

بنابراین اگر شما هم به فکر یادگیری مهارتی هستید که هم بازار کار خوبی داشته باشد و هم بتوانید خیلی زود به درآمد برسید فطعا پیشنهاد ما مهارت طراحی سایت + وردپرس و متعلقات آن است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع پیشنهاد میکنم ویدیوی درآمد طراحی سایت را ببینید.

 

نقشه راه برنامه نویسی

نقشه راه برنامه نویسی مهم ترین چیزی است که در ابتدای راه ورود به این حوزه باید داشته باشید. به جرات میتونم بگم 90درصد موفقیت یا عدم موفقیت شما در مسیر یادگیری برنامه نویسی وب و اینکه شما اصلا در انتها تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای میشوید یا نه! چقدر زمان و انرژی برای حرفه ای شدن در این حوزه باید صرف کنید! آیا مسیر سخت و طاقت فرسایی را طی میکنید یا با لذت و اشتیاق یادمیگیرید و… به داشتن یک نقشه راه مناسب بستگی دارد. پس اگر میخواهید بهترین نقشه راه برنامه نویسی وب را داشته باشید فیلم آموزشی زیر را با دقت ببینید.

 

همانطور که میدانید یکی از الزامات مهم برای ورود به حوزه برنامه نویسی وب داشتن یک نقشه راه مناسب است که با توجه به اهمیت آن افراد هم در شروع کار خیلی درگیر این قضیه هستند که آقا من چی مباحثی را باید در ابتدای کار یادبگیرم، در مراحل بعدی چه مباحثی را یادبگیرم و بطور کلی مسیر یادگیری من برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای وب چگونه باید باشد و این مسئله هم از اهمیت بسیـــــــــــــار زیادی برخوردار است.

 

چرا باید نقشه راه برنامه نویسی داشته باشیم؟

اصلا چرا باید نقشه راه برنامه نویسی داشته باشیم؟ جواب واضح است. شما میخواهید به یک حوزه بسیار پردرآمد وارد شوید قطعا لازم است تا بخوبی آگاه بشید و با یک دیدباز اقدام به یادگیری بکنید. یادگیری برنامه نویسی هم میتواند خیلی آسان و لذت بخش باشد و هم میتواند خیلی سخت و طاقت فرسا باشد و متاسفانه خیلی از دوستانی که به این حوزه وارد میشوند به دلیل عدم آگاهی و اطلاعات لازم، قسمت سخت ماجرا را انتخاب میکنند و در بسیاری از مواقع از برنامه نویسی خسته میشوند، مثلا مبحثی که میتوانند از راه درست در یک هفته یادبگیرند را شش ماه درگیرش میشوند و احساس میکنند برنامه نویسی سخت است، توانایی یادگیری آنرا ندارند و نصفه و نیمه رهاش میکنند

اما اگر میخواهید در کمترین زمان و بهترین کیفیت و با لذت اشتیاق مسیر یادگیری را طی کنید و تبدیل به یک متخصص حرفه ای بشید حتما باید یک نقشه راه مناسب برنامه نویسی وب داشته باشید.

 

 

هدف از یادگیری برنامه نویسی وب

وقتی میگید میخوام برنامه نویس بشم در ابتدا بطور کلی باید 3 سوال مهم از خودتان بپرسید. اول اینکه در چه حوزه ای و روی چه پلت فرمی میخواهید برنامه نویسی کنید؟ مثلا میخواهید در حوزه موبایل کار کنید و اپلیکشن های موبایلی بنویسید، یا در حوزه وب فعالیت کنید و وبسایت و وب اپلیکیشن طراحی کنید. به فرض اینکه وارد برنامه نویسی وب را انتخاب کردید حالا سوال دوم این است که میخواهید بک اند کار کنید یا فرانت اند؟ در ادامه میخواهید چه زبان برنامه نویسی را انتخاب کنید؟ اینها مراحل اولیه ورود به برنامه نویسی وب هستند که باید بر اساس اهداف شما مشخص شوند که البته بهترین مسیر و انتخاب هارا در ادامه معرفی میکنیم.

آیا ارزشش را دارد؟

یه نکته مهمی که خیلی از افراد به آن توجه نمیکنند این است که با چه هدفی میخواهند برنامه نویسی را یادبگیرند؟ افراد ممکن است اهدف متفاوتی داشته باشند یکی ممکن است ایده ای در ذهن داشته باشد و فقط برای اجرای ایده اس اقدام به یادگیری برنامه نویسی کند یا فردی صرفا از روی علاقه و تفننی میخواهد دستی بر آتش داشته باشد که اگر اینگونه است خیلی وقت ها ارزشش را ندارد که شما چندماه وقت و انرژی صرف کنید صرفا برای اینکه ایده خودتان را در حوزه وب پیاده سازی کنید؟ یا مثلا شغل اصلی تان چیز دیگری است و فقط برای سرگرمی میخواهید یادبگیرید.

این پست رو حتما ببین : یادگیری طراحی سایت چقدر زمان میبرد

 

پس یادگیری برنامه نویسی برای چه کسانی مناسب است؟

به این نکته باید توجه داشته باشید که یادگیری برنامه نویسی زمان و انرژی زیادی را میطلب و همانطور که میدانید صنعت پردرآمدی هم هست بنابراین به اعتقاد من بهتر است در صورتی که میخواهید به عنوان یک شغل و منبع درآمد و چیزی همواره با آن در ارتباط هستید به آن نگاه کنید، وارد این حوزه شوید. در این حالت احتمال موفقیت شما بسیار بالا میرود و خاطره خوبی هم از دوران یادگیری برایتان باقی میماند.

مسیر یادگیری برنامه نویسی

 

اما قبل از اینکه بریم سراغ نقشه راه برنامه نویسی وب 2 نکته را بگویم!

اول اینکه این نقشه راه برنامه نویسی وب که میخوام به شما بگم را باتوجه به تجربیات چندساله ای که در حوزه برنامه نویسی و آموزش داشتیم و به خیلی از کاربران وبسافت3 گفتیم و ازش استفاده کردند و به بهترین شکل نتیجه گرفتند به شما میگم پس خیالتان راحت باشد و به ما اعتماد کنید

و دوم اینکه هدف ما از ارائه این نقشه راه این است که شما در کمترین زمان ممکن بتوانید به تخصص ها و مهارت هایی برسید که در نهایت فرصت های شغلی زیاد با ظرفیت های درآمدزایی بالا برای شما عزیزان فراهم شود نه اینکه صرفا با برنامه نویس شدن تنها راه تان برای درآمدزایی استخدام شدن باشد. پس لطفا طبق همین مسیر حرکت کنید و هر سوال یا ابهامی هم در این مسیر داشتید حتما بپرسید با افتخار پاسخگوی شما عزیزان هستیم.

 

نقشه راه برنامه نویسی وب

همانطور که میدانید بطورکلی برنامه نویسی وب به دوبخش فرانت اند و بک اند تقسیم میشود و ما میخواهیم هم فرانت اند را یادبگیریم هم بک اند، تا در نهایت تبدیل به یک فول استک دولوپر بشیم.

اما اولیت یادگیری بین فرانت اند و بک اند با فرانت اند هست پس در مرحله اول باید مباحث فرانت اند را یادبگیریم و بعد بریم سراغ بک اند. اما در این بخش چه مسیری را باید طی کنیم؟

 

شروع یادگیری مباحث فرانت اند :

قدم اول یادگیری HTML و CSS

دروازه ورود به حوزه فرانت اند و بطور کلی برنامه نویسی یادگیری کدنویسی html و css هست. با استفاده از html و css شما میتوانید قالب اولیه و استاتیک یک وبسایت یا وب اپلیکیشن را کدنویسی کنید.

html و css هر کدام چه نقشی در طراحی وب دارند؟ اگر ساختار وبسایت را به یک ساختمان تشبیه کنیم میتوان اینطور مثال زد که اسکلت و بدنه ساختمان با html ایجاد میشود، از طرف دیگر رنگ و لعاب، دکوراسیون و بطور کلی نمای ساختمان هم با کدنویسی css انجام میشود. پس قدم اول این است که html , css را باهم و بصورت پروژه محور یادبگیرید

آیا یادگیری html , css سخت است؟

نه اصلا سخت نیست، اخیرا دوره آموزش html و css را تولید و بصورت رایگان در وبسافت3 منتشر کردیم که در کمتر از 3 ساعت طراحی سایت با html را بصورت پروژه محور به شما آموزش میدهیم و براحتی میتوانید یادبگیرید.

قدم دوم جاوا اسکریپت :

جاوااسکریپت هم باید یادبگیریم؟ بله یادگیری جاوااسکریپت هم لازم است ولی نه اینکه خیلی تخصصی روش کار بکنید در حدی که توی پروژه های مختلف کارتان را راه بیاندازد مثلا برای ساخت اسلایدر یا ایجاد مدال باکس ها یا پنجره های پاپ آپ ازش استفاده کنید. دلیلش هم این است که چون جاوااسکریپت کمی پیچیده است اگر در شروع کار بخواهید خیلی روش وقت بزارید و عمیق یادش بگیرید اولا اینکه اصلا نیازی نیست و دوما اینکه چون یکم سخته ممکنه در شروع کار برایتان خسته کننده باشد.

پس جاوااسکریپت را فقط کاربردی یادبگیرید که توی همان دوره html css که در مرحله قبل به شما معرفی کردیم، جاوااسکریپت هم بصورت کاربردی به شما آموزش داده شده، (در دوره طراحی سایت با html css اسلایدرها و مواردی داشتیم که به جاوااسکریپت نیاز بوده بنابراین در حد کاربردی و این این مورد را یادمیگیرید). بریم برای قدم بعدی در نقشه راه برنامه نویسی وب

قدم سوم طراحی ریسپانسیو و بوت استرپ

طراحی ریسپانسیو با بوت استرپ اخرین قدم برای یادگیری در حوزه فرانت اند است در این مرحله شما کار راحتی دارید درواقع بوت استرپ یکی از فریم ورک های css است که عموما برای طراحی ریسپانسیو استفاده میشود و چون شما در مراحل قبلی کدنویسی css را یادگرفتید، کار با بوت استرپ و طراحی ریسپانسیو را هم براحتی میتوانید یادبگیرید. ضمنا دوره آموزش طراحی ریسپانسیو با بوت استرپ هم در وبسافت3 تولید و بصورت رایگان در اختیار شما قرار دارد میتوانید استفاده کنید.

 

پرونده فرانت اند بسته شد!

موارد بالا را یادگرفتید؟ html – css – جاوااسکریپت کاربردی – طراحی ریسپانسیو و بوت استرپ و تمام پرونده فرانت اند بسته شد.

چقدر زمان برای یادگیری این موارد باید صرف کنم؟

اگر از منابعی آموزشی که معرفی کردیم استفاده کنید حدود 12 روز طول میکشد تا همه اینهارا یادبگیرید البته فراموش نکنید این تایم درصورتی است که از آموزش هایی که معرفی کردیم استفاده کنید . چراکه ما روی کیفیت و بازدهی آموزش هایمان خیـــــلی ادعــــــا داریم! بخاطر همین اگر متفرقه کار بکنید ممکن است یادگیری این موارد بیش از 6 ماه زمان ببرد اما همانطور که در ابتدای مقاله هم خدمتتان عرض کردم هدف ما این است که شما در کمترین زمان ممکن به مهارت ها و تخصص هایی برسید که در نهایت فرصت های شغلی زیاد با ظرفیت درآمدزایی بالا برای شما فراهم شود. و ضمن اینکه همانطور که دیدید تمام آموزش هایی که در این بخش به شما معرفی کردیم را رایگان در نظر گرفتیم که با خیال راحت بتوانید استفاده بکنید و بحث تبلیغات دخیل نباشد. بهرحال شما شما مسیر فرانت اند را به این شکل پست سرگذاشتید و حالا بریم سراغ مرحله بعد! ورود به حوزه برنامه نویسی بک اند!

 

 

مسیر یادگیری برنامه نویسی بک اند

مسیر یادگیری برنامه نویسی بک اند شما باید یک زبان برنامه نویسی را برای بخش بک اند پروژه هایتان انتخاب کنید. زبان های برنامه نویسی مختلفی وجود دارند از معروف ترین آنها میتوان به php – پایتون – جاوا – asp و… اشاره کرد که در این زمینه پیشنهاد من شدیدا و قویا انتخاب زبان برنامه نویسی php هست چرا؟ چون php با اختلاف بیشتر از بقیه زبان های برنامه نویسی برای شما فرصت های شغلی با ظرفیت درآمدزایی بالا فراهم میکند.

 

 

یادگیری php چقدر طول میکشه؟

یادگیری php چقدر طول میکشه؟ شاید این اولین سالی باشد که به ذهن تان میرسد. باید بگویم در این مرحله نسبتا کار حساس تری در پیش دارید چرا که مسیر یادگیری php مسیر پرپیچ و خمیه و باید با اطلاعات کامل و دیدباز وارد این مرحله بشید.

شروع برنامه نویسی وب : بطور کلی یادگیری php بصورت کامل و صفرتاصد پنج مرحله دارد که باید به ترتیب طی شود :

مرحله اول مباحث مقدماتی : در این مرحله شما با ساختار و اصول کدنویسی php آشنا میشید توابع پرکاربرد و اجرای مینی پروژه های کوچک مثل ارسال و دریافت فرم و موارد مشابه را یادمیگیرید.

 

مرحله دوم برنامه نویسی به مدل فانکشنال : بحث فانکشن نویسی در php یکی از مهم ترین مباحثی هست که در همیشه و در همه سطوح با آن درگیر هستید بنابراین در مرحله دوم باید به این مبحث کاملا مسلط بشید و یک پروژه واقعی و کامل را با استفاه از برنامه نویسی فانکشنال یا تابع محور اجرا کنید.

 

مرحله سوم مباحث شی گرایی : در این مرحله سطح برنامه نویسی شما ارتقاع پیدا میکند و با استفاده از شی گرایی و کلاس نویسی میتوانید همان پروژه ای که به مدل فانکشنال اجرا کردید را در مدت زمان کمتر و با کدهای کمتری اجرا بکنید. مبحث شی گرایی یکی از مهم ترین مباحثی هست که برای ورود به دنیای حرفه ای برنامه نویسی باید با آن آشنا باشید و استفاده کنید.

 

مرحله چهارم معماری mvc : در این مرحله قرار است ساختار کدنویسی شما وارد یک الگو و استاندارد جهانی شود. در معماری mvc شما برخلاف مراحل قبلی نیاز نیست که کدها و سینتکس های جدید یادبگیرید بلکه فقط باید ساختار کدنویسی تان تغییر کند آن هم در جهت راحت تر و استاندارد تر شدن کدنویسی شما، لطفا دقت کنید شما حتما باید مراحل اول و دوم و سوم را گذرانده باشید بعدی اقدام به یادگیری معماری mvc کنید، در غیراین صورت نمیتوانید از این مرحله به سلامت عبور کنید. پس ترتیب مراحل یادگیری و پیشنیاز هارا حتما مدنظر داشته باشید.

 

مرحله پنجم کار با فریم ورک لاراول : شاید شما ندانید اما ما بواسطه تجربه ای که در این حوزه داریم میدانیم که برای ورود به بازارکار برنامه نویسی php همه چیز به این مرحله بستگی دارد. شما باید بتوانید پروژه های برنامه نویسی تان را با فریم ورک اجرا کنید و گل سرسبد فریم ورک های زبان php لاراول میباشد که محبوبیت و طرفداران زیادی در سراسر جهان و از جمله ایران دارد. استفاده از فریم ورک لاراول باعث میشود به طرز قابل توجهی در زمان اجرای پروژه صرفه جویی کنید، انرژی بسیارکمتری صرف کنید، کیفیت و امنیت پروژه را چندین برابر کنید، طبق استانداردهای جهانی کار کنید و… بنابراین طبیعی است که اغلب کارفرماها و مدیران هم برای اجرای پروژه های برنامه نویسی افرادی را انتخاب کنند که با فریم ورک لاراول کارکنند.

 

 

کدام مرحله سخت تر است؟

مسیر یادگیری php

از بین مراحلی که معرفی کردیم در قدم اول یادگیری html و css بسیار ساده است و شما در هر سطحی که باشید با دوره آموزشی که خدمت تان معرفی کردیم نهایتا در یه هفته میتوانید یاد بگیرید

جاوااسکریپت هم اگر عمیق بخواهید یادبگیرید زبان پیچیده ای است اما همانطور که بالاتر هم گفتیم در حد کاربردی کفایت میکند که در خلال دوره های آموزشی مختلف، مبحث جاوااسکریپت را هم بصورت کاربردی آموزش میدهیم بنابراین این بحث هم برای شما بسیار ساده طی خواهد شد.

مبحث بعدی طراحی ریسپانسیو هست که با توجه به اینکه با کدنویسی css انجام میشود و شما css را در مرحله اول یادگرفتید این مبحث را هم براحتی میتوانید پشت سر بذارید. (دقت کنید سخت یا آسان طی شدن مسیر یادگیری برنامه نویسی خیلی به این بستگی دارد که شما از مسیر درست، با برنامه ریزی و رعایت پیشنیاز ها اقدام کنید)

پس در مجموع شما در یادگیری کدنویسی فرانت اند کار سختی ندارید و میتوانید مباحث آموزشی را یکی پس از دیگری یادبگیرید. اما بریم سراغ برنامه نویسی بک اند و زبان php.

 

آموزش برنامه نویسی وب

آموزش برنامه نویسی وب : در مجموع اگر بخواهیم مقایسه بکنیم یادگیری php نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی بسیار ساده تر است اما بازهم در بعضی بخش ها نیاز به تمرکز و تایم زیادی برای یادگیری دارد. همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم مسیر یادگیری php مجموعا شامل 5 مرحله است در مرحله اول بخش مقدماتی مباحث بسیار مهم و البته ساده هستند اما چون تازه میخواهید با یک سینتکس و زبان جدید کار کنید طبیعتا در اوایل کار نیاز به تمرکز بیشتری دارید، بطور کلی این موضوع را در نظر داشته باشید که اغلب شروع یک کار در ابتدای کار انرژی بیشتری از شما میطلبد و قطعا در ادامه آسان تر خواهد شد. پس شروع یادگیری php را کمی جدی تر بگیرید

برنامه نویسی فانکشنال – تابع محور : در فصل دوم برنامه نویسی فانکشنال را میاموزید برنامه نویسی فانکشنال یا تابع محور برای تسط شما روی فانکشن نویسی است چرا که این موضوع در برنامه نویسی اهمیت زیادی دارد و شما در هر سطحی که باشید به مهارت فانکشن نویسی و جزئیات آن نیاز دارید. اگر مباحث مقدماتی را خوب یادگرفته باشید اصلا کار سختی ندارید و براحتی میتوانید این مبحث را پشت سر بذارید.

 

شی گرایی OOP : فصل سوم مربوط به شی گرایی است در این مرحله قرار است با یک سری ساختار و نگارش جدید در برنامه نویسی آشنا شوید تا سطح شما ارتقاء پیدا کند و حرفه ای تر شوید. هدف از برنامه نویسی شی گرا این است که کمک کند شما کمتر و کوتاه تر بنویسید اما بطور کلی در این مرحله نیاز دارید تمرکز و زمان مناسب را برای یادگیری اختصاص دهید.

 

معماری MVC : با یادگیری معماری MVC سطح شما بطور قابل توجهی در برنامه نویسی ارتقاء میابد چرا که MVC یک الگو و استاندارد جهانی در برنامه نویسی است و تمام پروژه های بزرگ بر اساس این معماری نوشته میشوند و حتی فریم ورک های معروفی مثل لاراول هم بر اساس معماری mvc پایه گذاری شدند و کار میکنند. در این مرحله شما قرار نیست کدها و توابع جدیدی یادبگیرید بلکه فقط مدل برنامه نویسی تان عوض میشود بعنوان یک توضیح مختصر و مفید میتوانیم بگوییم این الگو به شما کمک میکند کدهای پروژه را بر اساس نوع و عملکردشان به 3 قسمت تقسیم کنید تا مدیریت بهتری روی توسعه آن داشته باشید. معماری mvc یکی از مهم ترین مراحل تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای است.

 

فریک ورک لاراول : تسلط و کار با یک فریم ورک در برنامه نویسی باعث میشود راحت تر در بازار کار فعالیت کنید چرا که وقتی صحبت از انجام پروژه های برنامه نویسی مخصوصا پروژه های بزرگ باشد معمولا پای یک فریم ورک هم در میان است، فریم ورک، پایه و ساختار اولیه اجرای پروژه های برنامه نویسی را برای شما  آماده میکند و باعث میشود خیلی سریع تر و اصولی تر پروژه را اجرا کنید در جال حاضر   محبوب ترین فریک ورک در زبان برنامه نویسی php لاراول است بنابراین اگر میخواهید به یک برنامه نویس حرفه ای php تبدیل شوید تسلط به فریم ورک لاراول مهمترین مهارت شما خواهد بود.

 

 

ادامه دارد…

دوستان و همراهان عزیز وبسافت3 این مقاله ادامه دارد در ادامه، مراحل یادگیری برنامه نویسی را کامل میکنیم. امیدوارم تا اینجا نقشه راه برنامه نویسی وب را یادگرفته باشید و استفاده کنید منتظر ادامه راه و معرفی منابع آموزشی باشید…

 

23 دیدگاه دربارهٔ «نقشه راه برنامه نویسی و طراحی سایت 2023 ❤️ وبسافت3»

ابوالفضل گفت:

سلام، برای اینکه بالای 20 ملیون درإمد داشته باشی، باید روزی چقدر وقت بذاریم؟؟

خدایی جواب بده، خیلی اقایی❤️❤️❤️❤️

رضا حیدری گفت:

سلام برای کسب درآمدهای بالا باید نحوه فعالیت در بازار طراحی سایت رو بلد باشید، پیشنهاد میکنم حتما آموزش مربوطه رو از لینک زیر ببینید :
https://websoft3.com/website-design-job-market/

غزل گفت:

سلام یک سوال داشتم برای یادگیری طراحی سایت با ورد پرسی که بک اند داشته باشد چطوری باید شروع کنم؟

رضا حیدری گفت:

سلام در ویدیو ابتدای صفحه دقیقا همین مورد توضیح داده شده

محمد گفت:

سلام خسته نباشی

حاجی برای یادگیری این چیزا باید زبان اینگلیسی بلد باشی؟

مثلا من زبانم در حد a b C هستش، میتونم استارت بزنم یا نه؟

ناموصن ج بده، ممنون

رضا حیدری گفت:

سلام بله میتونید شروع کنید

Majid گفت:

متشکر بابت محتوی مقاله فقط اشتباه تایپی زیر رو هم تصحیح بفرمایید.
Phyton—> Python

رضا حیدری گفت:

ممنونم اصلاح شد

حسین عالی نژاد گفت:

چرا نمیشه ویدیو ها رو دانلود کرد؟

رضا حیدری گفت:

این لینک ویدیو اوله میتونید دانلود کنید
https://dln.websoft3.com/public/webdesign-roadmap.mp4

الیاس گفت:

سلام جواب کامل بدین از این تعدد دوره ها پی اچ پی ورد پرس اچ تی ام ال و… به ترتیب کدوم ها رو ببینم و برا هر کدوم لینک اموزشی (رایگان یا پولی) را درج کنین الان نمی دونم از کدوم شروع کنم و کدوم بعدیش باشه …

رضا حیدری گفت:

سلام دوره تخصصی طراحی قالب وردپرس رو شرکت کنید کافیه چون توی این دوره، html css رو کامل آموزش دادیم و همجنین php هم در حدی که برای وردپرس لازمه آموزش دادیم اما اگر بعدا خواستید php رو کامل یادبگیرید میتونید دوره جامع php رو شرکت کنید

الیاس گفت:

سلام الان می خوام شروع به طی مسیر طراحی سایت کنم اما اموزش های سایت شماره گذاری نشده اینو چکار کنم لااقل لینک هاشون به ترتیب برام بفرستین طبق ویدئوی نقشه ی راه تا اقدام کنم تشکر

رضا حیدری گفت:

سلام و درود
هدفتون متخصص شدن در طراحی سایت هست درسته؟ اگر میخواید دوره اصلی رو شرکت کنید صفرتاصد مسیر توی دوره آموزش طراحی قالب وردپرس هست، اما اگر میخواید فعلا با وردپرس آشنا بشید میتونید از آموزش وردپرس رایگان شروع کنید

شبنم عمرانی گفت:

پس نظرتون اینه وزنه طراحی سایت با وردپرس سنگین تر از برنامه نویسی وب هست درست متوجه شدم؟و اینکه پکیجی که آماده کردین برای وردپرس رو تهیه کنیم تمام هرچیزی که نیاز داشته باشیم ساپورت می‌کنه یا بازم باید دوره های دیگه بگذرونیم

رضا حیدری گفت:

بله باتوجه به اینکه حدود 45% از کل سایت های جهان وردپرسی هستن و این آمار هم رو به افزایش هست و در اکثر کشور ها هم بعنوان گزینه اول طراحی سایت استفاده میشه بازار وسیع تر و قابل اعتمادتری داره،
بله در دوره تخصصی آموزش طراحی قالب وردپرس همه چیز صفرتاصد آموزش داده شده

شبنم عمرانی گفت:

سلام وقت بخیر،ممنون میشم راهنماییم کنین،من قصد مهاجرت دارم بنظرتون وردپرس رو یاد بگیرم البته با کدنویسی،یا برنامه نویسی غرامت اند،بک اندو،کدوم کاربردی و بازار کار داره

رضا حیدری گفت:

سلام و درود، هردوتاش بازار جهانی دارن و البته باید در مورد جایی که میخواید مهاجرت کنید هم و تحقیق کنید که تقاصا برای کدوم مورد بیشتر هست اما بصورت کلی من بازار وردپرس (با کدنویسی) رو وسیع تر میبینم

سمیه حیات نیا گفت:

سلام وقت بخیر من وردپرس کارمیکنم و میخام وارد مرحله برنامه نویسی شوم دقیقا نقشه راه درست گفتین عالی ادامه میدم

محسن باقری گفت:

سلام دوست من
بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی های خوبتون و مسیر راهی که خیلی واضح و روشن توضیح دادین و مشخص کردین، این لطف شما بسیار ارزشمند و قابل تحسین هست .
بنده کارمند هستم و خیلی خیلی در صدد هستم شغلی رو در کنار شغل کارمندی شروع کنم البته بیشتر به عنوان شغل اول چون اصلا به کارمندی علاقه ای ندارم.
به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم چرا یه مقدار مردد هستم! البته شاید به این خاطر باشه که هنوز نمیدونم میتونم در کنار شغل کارمندی این کار ور هم انجام بدم یا نه!؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایید. با سپاس

رضا حیدری گفت:

سلام بزرگوار، قطعا یک سری ابهاماتی از برنامه نویسی و بازارکارش در ذهنتون هست بخاطر همین مردد هستید اگه ابهامات روشن بشه مطمئنم سریع تصمیم میگیرید، کاش میفرمودید که ازکجا میدونید به برنامه نویسی علاقه دارید؟ آیا آشنایی دارید؟ برنامه نویسی کار کردید؟ اگر کار کردید با چه مباحثی بوده؟ مثلا html css بلدید؟ یا با زبان برنامه نویسی خاصی کار کردید؟ روزی چقدر میتونید تایم بذارید برای یادگیری؟ اگه توی اینستاگرام پیام بدید بهتر میتونم کمکتون کنم آیدی اینستا : @websoft3_com

nasrin گفت:

سلام، بابت نقشه راه دقیقی که آوردید ممنونم، لینک ادامه رو هم در انتهای همین مطلب قرار میدید که به ترتیب پیش بریم؟
با سپاس

مهنا گفت:

ویدیوت خیلی خوب بود. ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد