فقط واتساپ ۰۹۱۵۷۲۳۲۳۹۸

بهترین قالب آموزشی وردپرس

بهترین قالب آموزشی وردپرس کدام است؟ یک قالب حرفه ای برای سایت آموزشی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ اگر شما هم قصد دارید یک سایت آموزشی راه اندازی کنید در این نوشته با ما باشید تا ویژگی های یک قالب برجسته آموزشی را بررسی و بهترین قالب آموزشی وردپرس را به شما معرفی کنیم، همچنین در انتهای مقاله یک آموزش به شما معرفی می کنیم که با استفاده از آن هر قالب با هر ویژگی خواستید طراحی کنید.

 

ویژگی های یک قالب آموزشی حرفه ای

بهترین قالب آموزشی وردپرس قالبی است که تمام نیازهای یک سایت آموزشی را پوشش دهد و همچنین نیازهای مدیریت و مدرسان را برآورده سازد و علاوه بر آن کاربران و کارآموزان بتوانند به راحتی و بدون مشکل از آن استفاده کنند. در ادامه به برخی از ویژگی های مورد نیاز می پردازیم تا بتوانید یک قالب مناسب را از جنبه های متفاوت بررسی کنید.

 

1- بهینه بودن کدها و سرعت قالب

یک قالب هر چقدر امکانات خوب و کاملی داشته باشد اگر سرعت لود آن پایین باشد به کار شما نمی آید. زیرا کاربران بیش از 3 ثانیه منتظر لود سایت نمی مانند و اگر در این زمان سایت برای آنها باز نشود صفحه شما را می بندند و به سراغ رقیبان شما می روند. همچنین در سالهای اخیر این موضوع از نظر موتورهای جستجو بسیار اهمیت پیدا کرده و سایتهایی که سرعت خوبی ندارند در نتایج نیز رتبه خوبی بدست نمی آورند. به همین خاطر سرعت باید در اولویت انتخاب ما باشد و از آن غافل نشویم.

 

2- ظاهر قالب و رسپانسیو بودن

همانطور که می دانید در هر سایتی و مخصوصا سایت های آموزشی نیاز است تا کاربر جذب سایت شود تا به استفاده از آموزشهای ما تمایل پیدا کند. حالا اگر سایت گرافیک و ظاهر مناسبی نداشته باشد و کاربر نتواند به راحتی با آن ارتباط برقرار کند هر چقدر هم تلاش کنیم به نتیجه دلخواه برای جذب کاربران نمی رسیم.

همچنین بسیاری از افراد هنگام خرید یک قالب فقط نسخه دسکتاپ آن را بررسی می کنند و از نسخه موبایل غافل می شوند. حتما این نکته را مورد توجه قرار دهید که به صورت تقریبی نزدیک به 70 درصد کاربران از طریق تلفن همراه به سایت شما وارد می شوند. بنابراین رسپانسیو نبودن قالب یعنی از دست دادن این حجم عظیم از کاربران…!

با توجه به موارد بالا قبل از خرید قالب حتما در نسخه های مویایل و کامپیوتر قالب به صورت کامل بچرخید و آیتم ها، دسترسی ها، گرافیک و … را به صورت کامل بررسی کنید. اگر برای رسیدن به نقطه هدف مجبور باشید خیلی جستجو کنید بدانید که این قالب برای شما مناسب نیست.

این پست رو حتما ببین : بهترین قالب فروشگاهی وردپرس

 

3- داشتن امکانات کامل مخصوص آموزش

برخی از قالب ها (مانند وودمارت) امکانات بسیار کاملی دارند ولی برای سایت آموزشی مناسب نیستند. زیرا بسیاری از امکانات این قالب ها در عمل هیچ استفاده ای برای سایت آموزشی ندارند و فقط بار اضافی روی سایت هستند که باعث سنگین شدن قالب می شوند.

قالبی برای سایت آموزشی مناسب است که فقط برای این منظور طراحی شده باشد و همه چیز را تمام و کمال برای دریافت بهترین نتیجه مورد نظر قرار داده باشد.

 

4- عدم نیاز به افزونه های زیاد

افزونه ها به ما کمک می کنند که ویژگی های مورد نظر خود را به راحتی روی سایت مان به وجود بیاوریم. امروز افزونه ها به قدری گسترده شده اند که تقریبا هر نیازی داشته باشید یک افزونه برای آن وجود دارد و می توانید با یک افزونه آن را روی سایت خود اجرا کنید. ولی باید توجه داشته باشید که هر افزونه باعث ایجاد یک بار روی سایت و هاست می شود و بعد از مدتی مشاهده می کنید که سایت شما بسیار سنگین و کند شده است.

همانطور که در بالا نیز اشاره شد بهترین قالب آموزشی وردپرس قالبی است که همه جنبه های یک سایت آموزشی را پوشش دهد. در اینصورت برای پیاده کردن هر ویژگی مجبور به نصب افزونه نخواهی بود.

 

5- پنل تنظیمات حرفه ای

یکی از ویژگی های مهم برای مدیران سایت کنترل کامل قالب است. هر سایت ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد و نیاز است تا بسیاری از المان های پیشفرض قالب کنترل شود تا بتواند به ایده آل آن سایت برسد. یک قالب حرفه ای معمولا یک تنظیمات حرفه ای دارد که به مدیر سایت اجازه کنترل تمامی المانها را می دهد.

 

 

6- سازگاری با صفحه ساز المنتور

حتما صفحه ساز های ویژوال کامپوزر و المنتور را میشناسید، قبلا اکثر سایت ها با ویژوکال کامپوزر کار میکردند و سازگاری با این صفحه ساز جزء امتیازات یک قالب محسوب میشد اما امروزه صفحه ساز المنتور گوی سبقت را از ویژوال کامپوزر ربوده و با توجه به عملکرد بهتر و بروز بودن امکانات آن تبدیل به انتخاب اول قالب ها برای صفحه آرایی شده است.
بنابراین سازگاری کامل قالب با صفحه ساز المنتور یکی از مهم ترین ویژگی هایی است که بهترین قالب آموزشی وردپرس باید داشته باشد.

 

معرفی بهترین قالب آموزشی وردپرس

خب حالا که ابعاد متفاوت یک قالب مناسب برای سایت آموزشگاهی را بررسی کردیم وقت آن رسیده که چند قالب در این زمینه معرفی کنیم تا با بررسی آنها بتوانید ویژگی های ذکر شده و همچنین نیازهای سایت خود را در آنها بررسی کنید.

 

بهترین قالب آموزشی وردپرس در تم فارست

تم فارست بزرگترین مرجع خرید قالب و افزونه وردپرس در دنیاست و شاید برایتان جالب باشد بدانید پرفروش ترین قالب آموزشی وردپرس در تم فارست قالب Eduma است این قالب به فارسی هم ترجمه شده و در مارکت های ایرانی هم به فروش میرسد و اتفاقا فروش قابل توجهی هم داشته است.

اما اگر شما بدنبال بهترین قالب آموزشی وردپرس هستید ما این قالب را به شما پیشنهاد نمیکنیم! چرا که قالب Eduma بخاطر امکانات بسیار زیاد و متعددی که دارد کمی سنگین است و از طرفی وجود همین امکانات در آینده باعث صدمه به سایت و مخصوصا سئوی سایت شما میشود! البته اگر با بررسی این قالب فکر میکنید به تمامی امکانات این قالب نیاز دارید میتوانید استفاده کنید اما طبق تجربه میگویم 90% وبسایت های آموزشی در ایران به تمام امکانات این قالب نیاز ندارند مخصوصا در ابتدای کار اگر میخواهید یک وبسایت آموزشی راه اندازی کنید بهتر است یک قالب ساده تر، سبک تر و بهینه تر انتخاب کنید.

 

بهترین قالب آموزشی وردپرس در ایران

بهترین قالب آموزشی وردپرس از نگاه کاربران در ایران بدون شک قالب استادیار است که با بیش از 6000 فروش در سایت ژاکت رکورددار پرفروش ترین قالب در بین قالب های آموزشی است. این قالب کاملا بر اساس سبک و سلیقه ایرانی ها طراحی شده و تقریبا تمام نیازهای یک سایت آموزشی را پوشش میدهد. همچنین  بلخاظ سئو و بهینه بودن کدها هم شرابط بسیار خوبی دارد و پنل مدیریت آن با وجود امکانات کاملی که دارد بسیار ساده، سبک، کاربرپسند و بدور از پیچیدگی های خاص طراحی شده، از طرفی این قالب کاملا اوپن سورس است و برای افرادی که میخواهند با کدنویسی این قالب را ویرایش و شخصی سازی کنند بسیار مناسب است همه این ویژگی ها باعث شده این قالب پرفروش ترین قالب آموزشی ایران به گزینه اول افراد برای راه اندازی وبسایت آموزشی تبدیل شود.

این پست رو حتما ببین : پرفروش ترین قالب فروشگاهی وردپرس

 

بهترین قالب های آموزشی وردپرس از نگاه تیم وبسافت3

قالب استادیار با توجه به ویژگی هایی که در بالا عنوان کردیم از نظر ما بهترین گزینه است در کنار آن قالب امپراطور هم بلخاظ فنی و کدنویسی شرایطی مشابه قالب استادیار دارد و تفاوت عمده آن در شکل و ظاهر آن است بنابراین گزینه اول استادیار و گزینه دوم امپراطور قالب های منتخب وبسافت3 در بین قالب آماده وردپرس هستند اما… (ادامه پایین)

 

فراتر از قالب….! پیشنهاد ویژه

قالب های آماده هرچقدر هم خوب باشند اما هیچ وقت نمیتوانند دقیقا مطابق با سلیقه و نیازمندی های شما باشند! بنابراین اگر شما توانایی کدنویسی و طراحی قالب وردپرس را داشته باشید میتوانید در صورت نیاز قالب اختصاصی مدنظر خودتان را طراحی کنید یا اینکه قالب های موجود را ویرایش و بر اساس نیازمندی های خودتان شخصی سازی کنید. ما هم در پروژه هایمان گاهی از قالب های آماده مثل استادیار استفاده میکنیم اما پس از ویرایش هایی که در کدهای قالب اعمال میکنیم در نهایت قالب هیچ شباهتی به قالب استادیار ندارد و انگار یک قالب اختصاصی است.

بنابراین شما هم میتوانید با یادگیری کدنویسی و طراحی قالب وردپرس، قالبی با شکل و شمایل و امکانات مد نظر خودتان طراحی کنید حتی در صورت استفاده از قالب های آماده هم امکان ویرایش و شخصی سازی قالب ها را دارید. در ادامه منبع مناسب برای آموزش طراحی قالب وردپرس را نیز معرفی میکنیم…

 

معرفی دوره آموزش طراحی قالب وردپرس

ما در دوره تخصصی آموزش طراحی قالب وردپرس بصورت کاملا عملی و پروژه محور نحوه طراحی یک قالب آموزشی حرفه ای را از صفر تا صد آموزش میدهیم. قالبی که در نهایت طراحی میکنیم در سطح قالب های تجاری وردپرس مشابه قالب استادیار و حتی در بعضی موارد فراتر از امکانات قالب استادیار است. بدون شک پس از شرکت در این دوره میتوانید بهترین قالب آموزشی وردپرس را از نظر خودتان طراحی کنید و از استفاده از آن لذت ببرید.

تا کنون بیش از 800 نفر در این دوره شرکت کردند و نحوه طراحی قالب اختصاصی وردپرس را یادگرفته اند. رضایت صددرصدی هنرجویان این دوره نشان از کیفیت فوق العاده آن دارد که پیشنهاد میکنم روی تصویر زیر کلیک کنید و نظرات ویدیویی شرکت کنندگان این دوره را ببینید

طراحی قالب وردپرس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد