فقط واتساپ ۰۹۱۵۷۲۳۲۳۹۸

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم ؟ با توجه به اینکه روش های مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد که هر کدام نقشه راه و مسیر متفاوتی برای یادگیری دارد، مهم ترین سوال برای افراد علاقمند به این حوزه در ابتدای کار این است که چگونه طراحی سایت یاد بگیریم ! در این مقاله ضمن بررسی انواع روش های طراحی سایت، بهترین مسیر برای یادگیری طراحی سایت را معرفی میکنیم…

 

سوال مهم..! چرا میخواهید طراحی سایت یادبگیرید..؟

قبل از اینکه به سوال چگونه طراحی سایت یاد بگیریم باید ببینیم چرا و با چه هدفی میخواهیم طراحی سایت یادبگیریم؟ در ادامه برخی پاسخ های احتمالی و متداول که در بخش مشاوره از شما کاربران عزیز دریافت کردیم را عنوان میکنیم و برای هرکدام بهترین مسیر را برای یادگیری طراحی سایت توضیح میدهیم…

 

میخواهم یک وبسایت برای خودم طراحی کنم

اگر صرفا با این هدف که یک وبسایت برای خودتان یا دوستتان یا شرکت تان طراحی کنید و نمیخواهید از طراحی سایت کسب درآمد کنید بهترین راه این است که یک دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی ببینید و در حدود یک ماه طراحی سایت را یادبگیرید. توجه داشته باشید در این روش کار شما طراحی سایت نیست و صرفا میخواهید یک سایت شرکتی، یا فروشگاهی برای خودتان طراحی کنید بنابراین صرفا برای راه اندازی یک وبسایت بهترین راه این است که کوتاه ترین و ساده ترین روش طراحی سایت را یادبگیرید و با وردپرس و بدون کدنویسی اقدام به طراحی وبسایت کنید.

مهارت هایی که در این حالت نیاز دارید :

1 – آموزش کار با وردپرس

2 – آموزش کار با یک قالب آماده : اسم قالب بسته به نوع وبسایتی که میخواهید طراحی کنید مشخص میشود مثلا اگر میخواهید یک وبسایت فروشگاهی طراحی کنید باید آموزشی ببینید که در آن از قالب فروشگاهی وودمارت استفاده شده + افزونه های متداول مثل المنتور، ووکامرس و فرم ساز

3 – آموزش خرید هاست و دامنه و راه اندازی سایت در اینترنت

معمولا همه موارد بالا در یک دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی وجود دارد. بنابراین اگر با این هدف که میخواهید فقط یک وبسایت برای خودتان یا دوستانتان راه اندازی کنید و نمیخواهید و نمیخواهید این حرفه را ادامه دهید یا از آن کسب درآمد کنید میتوانید با شرکت در یک دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی به هدف خود برسید. جهت اطمینان قبل از شرکت در یک دوره آموزشی وجود مباحث بالا را در سرفصل های دوره چک کنید. همچنین میتوانید از دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی وبسافت3 استفاده کنید.

 

 

میخواهم طراحی سایت را بعنوان شغل انتخاب کنم و کسب درآمد کنم

چطور طراح سایت شویم – اگر میخواهید طراحی سایت را بعنوان شغل اصلی یا شغل دوم خود انتخاب کنید و از آن کسب درآمد کنید صرفا مهارت طراحی سایت بدون کدنویسی کافی نیست و لازم است حتما سطح خودتان را ارتقاء دهید و دانش کدنویسی هم داشته باشید چرا که طراحی هر نوع وبسایتی چالش های خاص خود را دارد که در این مسیر در بسیاری از مواقع شما نیاز به کدنویسی دارید بنابراین لازم است علاوه بر کار با ابزارهای آماده در وردپرس، مهارت کدنویسی و برنامه نویسی هم بلد باشید تا بتوانید هر نوع پروژه طراحی سایت را انجام دهید و محدود به ابزارهای آماده نباشید. در ادامه به مهارت هایی که در این زمینه نیاز دارید میپردازیم…

1 – آموزش کار با وردپرس

2 – آموزش کار با 2 یا 3 قالب متفاوت (ترجیحا یک قالب فروشگاهی و آموزشی) + افزونه های متداول در طراحی سایت

3 – آموزش کدنویسی html و css

4 – آشنایی با زبان برنامه نویسی PHP در حد مقدماتی (چون کدها و توابع وردپرس با زبان php هستند بعنوان پیشنیاز باید کمی php بلد باشید)

5 – آموزش کدها و توابع وردپرس

6 – آموزش طراحی قالب وردپرس بصورت اختصاصی

با یادگیری مهارت های بالا، شما علاوه بر تسلط بر طراحی سایت بدون کدنویسی، مهارت طراحی قالب اختصاصی وردپرس را هم دارید همچنین میتوانید قالب های آماده وردپرس را مطابق با نیاز خود ویرایش و شخصی سازی کنید و این همان چیزی است که یک طراح سایت حرفه ای به آن نیاز دارد. بهترین دوره آموزشی که برای یادگیری طراحی سایت میتوانید شرکت کنید بدون شک دوره تخصصی آموزش طراحی قالب وردپرس وبسافت3 است که دقیقا با هدف پرورش متخصص برای یازار کار تولید شده برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده نظرات ویدیویی شرکت کنندگان این دوره روی تصویر زیر کلیک کنید…

چطور طراح سایت شویم

 

چرا وردپرس را برای طراحی سایت انتخاب کردیم؟

شاید از خودتان بپرسید با وجود روش های مختلف برای یادگیری طراحی سایت، چرا در 2 حالت بالا وردپرس را انتخاب کردیم؟ پاسخ روشن است، چون در حال حاضر وردپرس بهترین گزینه برای طراحی سایت است. با وردپرس میتوانید در کمترین زمان، کمترین انرژی و کمترین هزینه بهترین وبسایت را با بیشترین امکانات داشته باشید. بخاطر همین است که آمار نشان میدهد حدود 47% از کل وبسایت های جهان وردپرسی شدند و این آمار هرروز بیشتر میشود.

وردپرس بهترین گزینه برای راه اندازی وبسایت های فروشگاهی، آموزشی، خبری، گردشگری، رستوران، املاک، آژانس و… است. متداول ترین نوع پروژه های بازار طراحی سایت هم دقیقا همین موارد هستند بنابراین اگر به قصد ورود به بازار طراحی سایت و کسب درآمد از این حوزه میخواهید یادبگیرید، وردپرس مهمترین ابزاری است که باید یادبگیرید. البته فراموش نکنید همانطور که بالاتر هم گفتم صرفا مهارت بدون کدنویسی برای فعالیت در بازار کار طراحی سایت کافی نیست و باید مهارت های کدنویسی وردپرس را هم یادبگیرید که بالاتر در مورد آن توضیح دادم. (چطور طراح سایت شویم)

این پست رو حتما ببین : درآمد طراحی سایت با وردپرس

 

چه سایت هایی را نمیتوان با وردپرس طراحی کرد؟

همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم اکثر وبسایت های متداول در بازار طراحی سایت را میتوانیم با وردپرس اجرا و پیاده سازی کنیم اما با این حال نمیتوانیم بگوییم وردپرس از پس هر نوع پروژه ای بر میاید چرا که معدود پروژه هایی هستند که وردپرس برای آنها مناسب نیستند یا حداقل بهتر است با یک زبان برنامه نویسی بصورت اختصاصی نوشته شوند بعنوان مثال سامانه های دولتی که برپایه فرم های اطلاعاتی هستند یا وبسایت هایی که بصورت اپلیکیشن تحت وب با هدف ردوبدل کردن اطلاعات و گزارش گیری کار میکنند یا سایت هایی به وسعت آپارات و یوتیوب و… از استثناعاتی هستند که بهتر است از وردپرس استفاده نشود و بصورت اختصاصی با یک زبان برنامه نویسی مثل PHP یا پایتون نوشته شود. (با ادامه مقاله چگونه طراحی سایت یاد بگیریم همراه باشید.)

این پست رو حتما ببین : چگونه پروژه طراحی سایت بگیریم

 

چه روش های دیگری برای طراحی سایت وجود دارد؟

تا اینجا فقط در مورد طراحی سایت با وردپرس صحبت کردیم که بهترین ابزار برای طراحی سایت است اما روش های دیگری هم برای طراحی سایت وجود دارند که عموما از طریق یک زبان برنامه نویسی انجام میشود. در ادامه به برخی از این روش ها میپردازیم…

طراحی سایت از طریق زبان برنامه نویسی پایتون :

زبان برنامه نویسی پایتون بعنوان یک زبان شی گرا و سطح بالا کاربردهای زیادی در دنیای برتامه نویسی دارد که یکی از این کاربردها طراحی سایت است. البته زبان پایتون به تنهایی صفرتاصد طراحی سایت را انجام نمیدهند و در کنار آن باید از زبان های فرانت اند مثل html css و همچنین جاوااسکریپت هم استفاده کرد و در نهایت برای بخش بک اند و ارتباط با دیتابیس از زبان پایتون استفاده میکنید. اما بطور کلی طراحی سایت با پایتون با توجه به اینکه نسبت به وردپرس، پیچیدگی های زیادی دارد و صفرتاصد آن بر عهده برنامه نویس است هزینه بیشتری هم مطلبد بخاطر همین برای کافرما اصلا مقرون بصرفه نیست که طراحی سایت خود را به یک برنامه نویس پایتون بسپارد مگر در مواردی خاص که وردپرس برای اجرای آن پروژه مناسب نباشد. بنابراین یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون با هدف طراحی سایت اصلا توصیه نمیشود.

طراحی سایت با زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP را بعنوان پادشاه زبان های تحت وب مشناسند و در چند سال اخیر هم متداول ترین روش برای طراحی سایت بود اما وردپرس آمد و بازار طراحی سایت را در دست گرفت تا PHP هم در بازار طراحی سایت شرایطی مشابه با پایتون داشته باشد بنابراین تمام توضیحاتی که بالاتر در مورد طراحی سایت با پایتون دادیم در مورد PHP هم صدق میکند اما ناگفته نماند php امتیاز بسیار بزرگی که نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی دارد این است که وردپرس با PHP ساخته شده و توسعه دهندگان وردپرس، طراحان قالب و افزونه وردپرس باید PHP بلد باشند و همین امر باعث شده زبان php همچنان یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی تحت وب باشد و افراد زیادی در پی یادگیری آن باشند.

این پست رو حتما ببین : یادگیری طراحی سایت چقدر زمان میبرد

 

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم – جمع بندی

تا اینجا متوجه شدید یادگیری طراحی سایت روش های مختلف و سطوح مختلفی دارد و بستگی دارد با چه هدفی میخواهید طراحی سایت یاد بگیرید که حالت های مختلف را بررسی کردیم و مسیر یادگیری در هر سطح را توضیح دادیم. امیدوارم در با خواندن این مقاله پاسخ روشنی به سوال چگونه طراحی سایت یاد بگیریم و چطور طراح سایت شویم داده باشیم در هر حال اگر باز سوال یا ابهامی در مورد این موضوع دارید حتما در بخش کامنت ها بپرسید با افتخار پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد