فقط واتساپ ۰۹۱۵۷۲۳۲۳۹۸

برای طراحی سایت چه سیستمی لازم است؟

برای طراحی سایت چه سیستمی لازم است؟ حداقل سیستم مورد نیاز برای اینکه بتوانم طراحی سایت انجام بدهم چیست؟ آیا نیاز است یک سیستم با سخت افزار قوی داشته باشیم؟ اگر شما هم قصد دارید یک سایت راه اندازی کنید حتما چنین سوالاتی از خود می پرسید و می خواهید بدانید برای طراحی سایت چه سیستمی لازم است تا در میان راه با مشکل مواجه نشوید.

 

پاسخ کلی…

طراحی سایت زمینه های مختلفی دارد که هر کدام ابزارها و منابع متفاوتی نیاز دارد بخاطر همین نمیتوانیم یک نسخه را برای همه زمینه های طراحی سایت استفاده کنیم مثلا اگر بخش طراحی گرافیک را هم جزء طراحی سایت حساب کنیم، به سیستم قوی تری نیاز داریم اما بصورت کلی و بدون در نظر گرفتن موارد خاص اگر بخواهیم سیستمی را معرفی کنیم که بالای 90% زمینه های طراحی سایت را پاسخ میدهد و نیاز شما کاملا برطرف میکند این سیستم است :

ترجیحا لپ تاپ برند Acer – Asus – Lenovo :

  • پردازنده CPU core i3 نسل میانه (نسل 4 به بالا)
  • RAM رم 4
  • گرافیک 1 یا 2
  • هارد : ترجیحا هارد SSD باشد با میزان 128 یا 256 کفایت میکند (هارد از نوع ssd باعث افزایش سرعت سیستم شما میشود)

توجه کنید موارد بالا را بعنوان یک سیستم حداقلی و اقتصادی معرفی کردیم، شما میتوانید منابع قوی تری هم در نظر بگیرید تا برای زمینه های دیگر هم براحتی استفاده کنید. حالا بریم بصورت دقیق تر و جزئی تر زمینه های مختلف طراحی سایت را بررسی کنیم و سیستم متناسب با آن را معرفی کنیم…

این پست رو حتما ببین : درآمد طراحی سایت با وردپرس در ایران

 

یک روش طراحی سایت انتخاب کنید

در ابتدا باید مشخص کنید که قرار است تا چه حدی در این زمینه پیش بروید:

  • آیا قصد راه اندازی سایت با وردپرس را دارید؟
  • می خواهید کدنویسی هم انجام دهید و حرفه ای طراحی سایت را پیش ببرید؟
  • کارهای گرافیکی سایت هم انجام می دهید یا همه را برون سپاری می کنید؟

در ادامه سیستم مورد نیاز برای هر یک از موارد بالا را بررسی می کنیم و پس از آن تحلیل می کنیم که کدام قطعه نقش مهمتری در انجام کار دارد.

 

لپ تاپ برای طراحی سایت

 

برای طراحی سایت چه سیستمی لازم است؟

پاسخ به سوال “برای طراحی سایت چه سیستمی لازم است؟ ” بعد از تعیین روش و لِول طراحی بسیار ساده خواهد بود. در ادامه می توانید حداقل سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت در هر کدام از روش های طراحی را مشاهده کنید.

 

سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب است که امروزه بیش از 45 درصد از سایت ها با آن راه اندازی شده است. شما می توانید در کمترین زمان ممکن یک سایت بسیار شیک و عالی برای خود داشته باشید.

خبر خوب برای شما این است که اگر می خواهید با وردپرس سایت خود را راه اندازی کنید نیاز به سیستم با ویژگی حاصی ندارید. اگر یک سیستم قدیمی دارید (CPU اینتل Celeron و رم 2 گیگ کفایت می کند) که به اینترنت متصل است، می تواند کار شما را برای طراحی سایت با وردپرس راه بیندازد. زیرا اکثر فشار بر روی سروری است که شما برای سایت خود تهیه می کنید و سخت افزار سیستم شما هنگام کار درگیر نمی شود.

این پست رو حتما ببین : چگونه طراحی سایت یاد بگیریم

 

سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی

برای کد نویسی نیاز است که یک ویرایشگر کد مانند phpstorm ، VS Code یا … روی سیستم خود نصب کنید و با استفاده از آن کدهای خود را نوشته و ویرایش کنید. از این رو نیاز است که سیستم شما جوابگوی چنین برنامه ای باشد.

البته کیفیت قطعات سیستم در این مورد بستگی به حجم کار شما دارد ولی در ابتدای کار یک سیستم با مشخصات زیر می تواند کار شما را راه بیندازد:

میزان CPU: برای شروع کدنویسی یک CPU cor i3 نسل میانه (نسل 4 به بالا) می تواند برای شما مناسب باشد.

هارد: سرعت در کار شما نقش اساسی دارد. بنابراین نیاز است که یک هارد SSD برای خود تهیه کنید (128 یا 256)

RAM: رم نیز در برنامه نویسی بسیار مهم است و حداقل برای کار رم 4 توصیه می شود.

شاید بپرسید برای همه زبان ها برنامه نویسی چنین سیستمی مناسب است؟ بله، ویژگی های ذکر شده در بالا حداقل ها برای راه اندازی یک سایت با هر نوع زبان برنامه نویسی می باشد و می تواند کار شما را راه بیندازد. (در ادامه این مطلب به شما پیشنهاد خواهیم کرد که از کجا و چگونه شروع کنید)

 

برای کارهای گرافیکی سایت چه سیستمی نیاز است؟

برای انجام کارهایی مانند ویرایش عکس و فیلم، گرافیک شما نقش اساسی دارد و هرچه گرافیک بهتر و قویتری داشته باشید سرعت کار شما بهتر خواهد بود. ولی برای طراحان سایت گرافیک خیلی بالایی نیاز نیست و یک گرافیک برای اینکه بتوانید آخرین ورژن فتوشاپ را روی سیستم خود نصب کنید و تصاویر خود را به صورت جزئی ادیت کنید کافی است.

 

کدام قطعه از کامپیوتر در طراحی سایت نقش مهمتری دارد؟

حالا که متوجه این موضع شدید که در هر سطح و لول برای طراحی سایت چه سیستمی لازم است، نیاز است تا با مهمترین قطعات آشنا شده تا اگر قصد داشتید یکی از قطعات سیستم خود را ارتقا دهید کدام قطعه در اولویت قرار دارد.

 

هارد

در هنگام طراحی سایت نیاز است تا فایل های زیادی را به سرعت باز کنید و مادام بین آنها جابجا شوید. از این رو بر خلاف تصور عموم که فکر می کنند CPU نقش مهمی در سرعت دارد، اینطور نیست و فشار اصلی شما بر روی هارد است. بنابراین هارد HHD مناسب کار شما نیست و شما را با مشکل مواجه خواهد کرد و نیاز است یک هارد SSD برای خود تهیه کنید. سرعت ذخیره اطلاعات در هارد SSD تقریبا دو برابر هارد HHD است.

 

گرافیک

اگر برای سایت خود به کارهای گرافیکی زیادی نیاز دارید بنابراین نقش گرافیک برای شما بسیار مهم خواهد بود. زیرا کارهای ویرایش عکس و فیلم توسط گرافیک پردازش می باشد.

 

سرعت اینترنت

در زمان طراحی سایت نیاز دارید که فایلهای زیادی را دانلود و یا آپلود کنید. تاثیر سرعت اینترنت در این زمان بسیار مهمتر از قطعات کامپیوتر شما می باشد. به همین دلیل سعی کنید برای خود یک اینترنت با سرعت مناسب تهیه کنید تا بتوانید در کمترین زمان بیشترین کار را روی سایت خود انجام دهید.

 

💥 پیشنهاد وبسافت 3 💥

همانطور که مشاهده کردید برای طراحی سایت نیاز به یک سیستم خیلی قوی ندارید، بنابراین خود را درگیر سیستم نکنید و توجه خود را به یادگیری معطوف کنید. زیرا اگر آموزش درستی ببینید و کاربلد باشید بزودی به درآمدهای بسیار خوبی می رسید و می توانید یک سیستم درجه 1 برای خود خرید کنید.

البته باید توجه کنید که برای رسیدن به چنین درآمدی باید حرفه ای شوید. پیشنهاد ما شروع کار با وردپرس است. زیرا هم یادگیری آن آسان است و هم بازار بسیار بزرگی دارد و می توانید به راحتی در آن کار پیدا کنید. در زیر می توانید راه و روش حرفه ای شدن و کسب درآمد از وردپرس را مشاهده کنید.

 

نقشه راه…

برای آموزش نیاز است که نقشه راه درستی داشته باشید. زیرا در صورتی که مسیر مشخصی نداشته باشید، سردرگم خواهید شد و نمی توانید به نتیجه دلخواه برسید و یا زمان زیادی باید صرف کنید تا به هدف خود برسید. ما با توجه به سالها تجربه در این زمینه بهترین نقشه راه برای یادگیری را برای شما فراهم کرده ایم تا بتوانید در کمترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه برسید.

 

1- وردپرس را یاد بگیرید

در قدم اول باید وردپرس را بشناسید، بتوانید یک سایت ساده با آن راه اندازی کنید و با قسمت های مختلف آن آشنا باشید.

 

2- طراحی سایت بدون کدنویسی

دومین قدم این است که شما قالب های خوب وردپرس را بشناسید، بتوانید با صفحه سازی مانند المنتور طراحی انجام دهید و بتوانید یک سایت زیبا و حرفه ای طراحی کنید. (تا اینجا می توانید به طراحی سایت بپردازید و از آن کسب درآمد کنید ولی محدودیتهایی بر سر راه شما قرار دارد که برای رفع آن باید کد نویسی بلد باشید)

 

3- آموزش html, css  و جاوا اسکریپت

قدم سوم شروع کدنویسی است. اگر کدنویسی را یاد نگیرید بازار قابل اتکایی نخواهید داشت و به درآمدهای بالایی نیز نخواهید رسید. در این مرحله شما حرفه ای شدن را شروع می کنید و قدم اول یادگیری کدنویسی را برمیدارید. با html و css ظاهر سایت خود (فرانت اند) را طراحی می کنید. در کنار آن نیز به میزان کمی جاوا اسکریپت مورد نیاز است که در برخی از المان ها مانند اسلایدرها و … به آن نیاز پیدا می کنید.

 

4- آموزش php (در حد نیاز وردپرس)

با توجه با اینکه وردپرس با php طراحی شده است، شما نیاز دارید تا با این زبان آشنا باشید. البته یادگیری کامل آن نیاز نمی باشد و فقط آشنایی اولیه با آن کفایت می کند.

 

5- آموزش کدها و توابع

تا به اینجا ظاهر قالب (فرانت اند) را طراحی شده و با php آشنا هستید. حالا نیاز است تا قالب خود را داینامیک کنید. یعنی کاری کنید که این ظاهر به وردپرس متصل شود و بتواند دستوراتی که در ظاهر می دهیم (مانند کلیک کردن روی یک دکمه، پر کردن یک فرم و …) در باطن (بک اند) اجرا شود. با یادگیری این مرحله شما تجربه و علم خوبی در این زمینه بدست خواهی آورد و می توانید تمامی موانع را به راحتی از سر راه بردارید و به اهداف خود در این زمینه برسید.

 

از کجا آموزش ببینم؟

در سایت وبسافت3 یک دوره کاملا حرفه ای حرفه ای تحت عنوان آموزش طراحی قالب وردپرس آماده شده که می تواند در کمترین زمان شما را برای بازار کار آماده کند. با مشاهده این دوره می توانید حدود 3 یا نهایتا 4 ماه به صورت حرفه ای به بازار کار وردپرس وارد شده و از آن به کسب درآمد بپردازدید. (برای مشاهده این دوره روی عکس زیر کلیک کنید)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد